Hírek
Morvai Krisztina és Vona Gábor Szerencsre látogatnak
Dátum: 2008.11.18., 15:14Megtekintve: 3451Címkék: morvai_krisztina, vona_gabor, jobbik

November 21-én pénteken országjárásának szerencsi állomására érkezik dr. Morvai Krisztina jogvédő, európai parlamenti képviselőjelölt és Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke. A 18 órától kezdődő lakossági fórumon az előadók a nemzeti ellenállásról, a profit istenítése helyett az emberközpontú közéletről, valamint az országra és a magyarságra váró feladatokról kívánnak eszmét cserélni az érdeklődőkkel. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.
A Barikád internetes újság szerint a szerencsi rendezvény az országjáró körút ráadás állomása, a nagy sikerre való tekintettel látogatnak el többek között a mi városunkba is.

Pontos helyszín, időpont:

Szerencs, Meggyes Panzió Konferencia terem, (Zrínyi út 11.)
2008. november 21. 18.00


Forrás: Olvasó

Szerkesztőségi megjegyzés: bármilyen más párthoz kötődő politikai rendezvény ajánlóját szívesen elhelyezzük, amennyiben olvasóink jelzik azt - különösen, ha országos hírű személyek látogatnak Szerencsre vagy környékére.
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás.

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.