Hírek
Megismétlődött a blama: idén is elmarad a Hegyalja Fesztivál
Dátum: 2015.07.02., 13:46Megtekintve: 4987Értékelés: 1.00

Szervezési nehézségek miatt nem rendezik meg a Kingdom of Hegyalja fesztivált. A koncerteket lehet, hogy Budapesten pótolják. Hivatalosan még nem jelentették be, de belső körökből már megerősítették, hogy elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál. A hegyalja. info híre szerint arról, hogy ebben az évben sem tartják meg a programot, már napok óta beszéltek a helyiek - írja a HVG.
Egyelőre annyit tudni, hogy a világszerte ismert fellépők (Eagles of Death Metal, Clean Bandit, The Darkness) koncertjeit lehetséges, hogy Budapesten, a Petőfi Csarnokban tartják meg. Kovács Péter a fesztivál egyik szervezője a langologitarok.hu-nak annyit mondott, hogy "a fesztivál területének birtokba vételével váratlanul olyan bizonytalanságok léptek fel több helyrajzi számmal kapcsolatban is, hogy nem merték bevállalni a nyitást".

A rendezvényt egyébként nagyon várták a térségben élők, a tavalyi elmaradás is hatalmas károkat okozott. Idén új szervezőcsapat próbálkozott a fesztivál átpozicionálásával Az viszont tény, hogy Tokajban rengeteg üres szálláshely volt még ezen a héten is, több szállásadó a facebookon panaszkodott. A jegyeket árusító eventim.hu-n is lezárták a rendelést.

Forrás: HVG, kép: varosom.hu
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Valakiknek (vendég) [2015.07.02., 15:11][válaszolok] #1
nem tetszik itt valami,azért nem merik vállalni .
Gondolom (vendég) [2015.07.02., 19:08][válaszolok] #2
ilyen a bor,pálinka,töltött káposzta,szalonna,bab,csoki,csülök és újdonság aludttej fesztiválon http://www.boon.hu/fotok-az-aludttej-korul-forgott-boldva/2865415 Ilyen nem fordulhat elő .
Hádám [2015.07.03., 08:59][válaszolok] #3
Persze, hogy elmarad, erőltették ezt a nyálas gépzene sz@rt, utána meg csodálkoztak, hogy a kutya se vett jegyet.... Vajon miért volt ez a sok "akció"? 3szor csökkentették a bérlet árakat, olvastam egy cikkben, hogy a szervezők a meghívni szándékozott nagy nevek közül szinte senki se tudtak megfogni... Slash is itt koncertezett volna, de a Volt fesztivál lett belőle... Ez is jól bizonyítja, hogy önmagában az a stílus, amivel idén feltöltötték a programot, semmit se ér (a legtöbb jegy a 0. napi Nightwish koncertre ment el)
ejj (vendég) [2015.07.03., 12:11] válasza erre: #3[válaszolok] #4
De szép megnyilatkozás egy polgármester aspiránstól! Ezért nem lesz sose tényező Szerencsen a Jobbik. Ne menjünk már le ovis szintre! Ajrópa szerencsésebb felén a "nyálas gépzene sz@r" százezer embert is megmozgat fesztiválokon. Tavaly meg csak lett volna Hádám ínyére való, mégis elmaradt, hogy is van ez?
Jó lesz (vendég) [2015.07.03., 14:53][válaszolok] #5
az kis Jobbik ide kell már nagyon, inkább mint az aludttej fesztivál .
5-nek (vendég) [2015.07.03., 17:14] válasza erre: #5[válaszolok] #6
Igen jó lenne, de nézzük meg az eddigi eredményeket.
Polgármesterin Hádámnak 2010-ben 7,57% (381), 2014-ben 7,56% (317)
A jobbik legjobb képviselői eredménye 2010-ben 923 (Holcman), 2014-ben 649 (Hádám).
2010-ben képviselőin Hádám 782-t kapott, 2014-ben csak 649-et.
A bejutási küszöb felét se tudta elérni egyik választáson se és egyre rosszabb az eredmény.
Mi lesz így Hádám? A fidesz se fél már, pedig beszélik, tele volt a nadrág 5 éve.
Hádám [2015.07.04., 00:20][válaszolok] #7
Elég silány élete lehet valakinek, ha még a fesztiválozás terén is mindenben a kötekedés lehetőségét keresik! Tavaly programok se voltak meghirdetve, honnan tudja mi lett volna?

"Ajrópa szerencsésebb felén a "nyálas gépzene sz@r" százezer embert is megmozgat fesztiválokon."

Persze, hogy meg... ha van mellette még 1-2-3 nagy rocknév! Nem véletlenül szervezik vegyesen! Ha megnézi, a mostani póruljártak, szinte kivétel nélkül az elmaradó vagy Pestre kerüli rock-metal zenekarokat nehezményezik... eddig egy se reklamált a pop irányvonal miatt...

A választás érdekes téma... Amellett, hogy önkormányzati köntösbe bújtatva elöntötték krumplival és zöldséggel a szavazókat, pár ezer forintos támogatással a nyugdíjasokat és a diákokat, nagyjából ugyanazt az eredményt érték el, mint 5 éve (a polgármesteri majdnem teljesen megegyezik), mindössze 10 szavazattal kapott többet. Sajnos azt a pár száz embert, aki elköltözött azóta a városból nem lehet megkérdezni kire szavazott volna, bár a költözésük egyértelműsíti kire nem....

Lehet dobálózni a szavakkal, lehet hülyézni engem, mégis azok a programpontok valósulnak meg a városban, amivel kampányoltunk is, lásd pl közintézmények energetikai korszerűsítése (valódi rezsicsökkentés), alternatív energiák felhasználása (kicsit megkésve ugyan), közterületek felújítása, közbiztonság javítása (utcai járőrök stb). Az is beszédes, hogy a város fejlesztési stratégiája majdhogynem egybevág azzal a munkával, amit cirka 6 éve írtam meg a szakdolgozatomban... talán ide passzolna az a mondat, hogy én megmondtam... Szerencsen az embereknek fóbiája van a fiataloktól, ez már bebizonyosodott több esetben is, a legutóbbi választáson is pont a legfiatalabb fideszes jelölt maradt ki a bejutók közül... Nincs ezzel semmi baj, csak akkor ne várjon senki fiatalos lendületet az "ifjú titánoktól", akik rendre megválasztásra kerülnek. Dupla kétharmados kormányzás alatt pedig ami történt Szerencsen, az olyan harmatosan gyenge, hogy ne is emlegessük inkább... Adósságeltörlés? Ott is eltörölték, ahol mszps polgármester volt... ez eredmény? Talán az, de semmiképp se az adott képviselőké, ez mindenképp bekövetkezett volna... viszont piszok jól lehet kommunikálni, fel is építettek rá egy választást... Más településeken azt látja az ember, hogy építkezés építkezés hátán, sokszor ellenzéki polgármesterek sokszorta többet elértek mint itt a kormánypárti... Egyetlen egy nagy beruházás sem épült meg vagy vált valóra... Beharangozni, hogy a Nestlé új munkahelyeket teremtett? Akkor is lett volna, ha a puszta közepén van a gyár... A fejlesztési stratégia kb az 1001 éjszaka meséi, saját képviselőjük is azt nyilatkozta a meghallgatáson, hogy egy emberöltő alatt se lehet megvalósítani (hát még ha realizálódna is...), nem hogy 2018-2020ra....
Bukovszky Róbert [2015.07.04., 11:15] válasza erre: #7[válaszolok] #8
Ádám! Kérlek bocsáss meg nekem, de nekem valahogy ez jutott eszembe a #7 hsz-ről youtube thumbnail
Érdekes (vendég) [2015.07.04., 12:33][válaszolok] #9
mi lenne a program ? Mert gyakori,nagy eszmefutattásokat látni,olvasni de hol a tényesszerűség ? Volt esélyük de csak térdig gázoltunk a mocsokban,most meg derékig a haverok állttal jöjjön csak a Jobbik !
Remélem nem csak előtetőket? ad át a szégyen meg öl miattuk .
Kicsit (vendég) [2015.07.06., 11:57][válaszolok] #10
messzebb mutat ez az elmaradt fesztivál főleg a miértek terén .
http://nol.hu/belfold/magyarorszagon-inkabb-hazakuldik-a-szegeny-fesztivalozokat ...
Hádám [2015.07.06., 22:15][válaszolok] #11
Csak egy kis érdekesség, minden nemű önfényezést kerülve... Jó 2 hónapja megjelent a facebookon, hogy egy kis szerény adománnyal (kb 100 ezer forint értékben) egyedi készítésű 8 db új bútordarabot (cipősszekrény-öltözőpad) adományoztunk a Gyárkerti óvodának a szerencsi Jobbik és a cégem nevében. Ma olvasom a Szerencsi Híreket, mi jelent meg benne (már az is durva, hogy 2 hónap múlva írnak erről ) "Köszönet Horváth Ádámnak az új padokért"... se a cégről se a szervezetről egy szó se... na csak ennyit a "kiegyensúlyozott" tájékoztatásról... Ha fidelitasos lennék, ezért már 3 oldalas cikket írtak volna... nem mintha erre vágynék, csak hogy ne érje szó a ház oldalát, hogy mi csak szövegelünk... ja és nem közpénzből ment
Hádám [2015.07.06., 22:16] válasza erre: #8[válaszolok] #12
Robi! Ha megnézem ami itt megy az országban, nekem már évek óta egy nagy és hosszú paródia-komédia jut eszembe, de sajnos mostanában már nevetni sincs kedvem rajta...
Hádámnak (vendég) [2015.07.06., 22:41][válaszolok] #13
Nézze csak végig a babfesztivál képeit. Pőttyöske mellett még a az" új családtagról,a provokátort kereső oldalán, sok kedves mosolygós fénykép készült. Olyan aranyos!ezek mind egyformán "kedvesen2 mosolyognak. szóval minden olyan természetes, mint egy fogprotézis reklám.Vagy mégse!?
Árulja (vendég) [2015.07.07., 11:47][válaszolok] #14
már el valaki, hogy mennyien voltak a babfesztiválon? Egyik helyen 'megtelt a falu', máshol azt olvasom, hogy néhány száz érdeklődő volt.
errr (vendég) [2015.07.07., 13:03] válasza erre: #13[válaszolok] #15
Megnéztem én is, bár nem tudom kire gondol, de az feltünt valóban, hogy volt ott pár mameluk szokás szerint lenyúlni az ünnepet...
újra ejj (vendég) [2015.07.07., 13:12] válasza erre: #7[válaszolok] #16
Hádám, tavaly az elmúlt 15 év fellépőit harangozták be és mégis elmaradt! Külföldön van ám olyan fesztivál, ahol nincs egy deka rockbanda se, mégis százezren vannak Tudja mondják: ízlések és pofonok. Kötekedésnek veszi, ha felhívják a figyelmét, hogy téved, de szélesebb látókör és több megfontoltság volna kelendő Öntől, mert az áhított polgármesteri de ahogy írta #6 a képviselői szék is egyre távolabbi álom. Nem a krumpli vagy az életkor, hanem ifjonti hevében megeső megnyilvánulásai miatt, pedig sokszor nem mond hülyeséget! Ózdi kollegája régen befutott, Ön mégis a szerencsieket hibáztatja, nevesint "fóbiájuk van a fiataloktól" és némi krumpliért megvehetőek. Kétszer. Tényleg ennyire hülyének tartja a szerencsi embereket? Az ózdi emberek ám miben különbek? Több szerénység és önkritika sikeresebbé tenné, majd rájön erre, ahogy idősödik, tapasztaltabb lesz.
Hádám [2015.07.07., 14:20][válaszolok] #18
Tavaly a hegyalja odáig nem jutott el, hogy fellépőket jelentsenek be! Egy se volt kiírva, nem tudom ezt honnan szedte :)Külföldön sok minden van, ami itt nincs, ami ott működik, az itt nem feltétlenül... Ez amit próbáltak, ez speciel nem jött össze De nem kell messzire mennie, mióta a Csoki fesztiválon nevesebb rockzenekarok vannak azóta a létszám is ugrásszerűen megnőtt, de előtte is mindig a Hooligans vitte rendre a prímet közönség terén.

Az életkor dologban nem tévedek, ez egészen biztos és ezt nem is tudja megcáfolni! A tények magukért beszélnek! A legutóbbi választáson a képviselők átlag életkora bőven 50 felett volt, egyedül mi vittük lefelé... Mint írtam 2010ben próbálkozott a fidesz is fiatallal, nem is jutott be, most meg se próbálták. Ezt nem én mondom, ez tény, meg lehet nézni a jelölteket és a bejutókat. Ózdon Dávid az első körben minimálisan nyert, meg is támadták, a többségük se volt meg. Hasonló volt a recept, ingyen krumpli, ingyen buli, fásy mulató stb stb... mi lett a vége ennek? Csúfos pofáraesés, ott ezt nem díjazták az emberek... itt mi lett a vége? 100% fidesz... Azóta már a többségüket is elvesztették, sőt lassan már fideszes tag se lesz a testületben ha így haladnak. Nálunk mi zajlik? Maximum az hoz megújulást a testületben, hogy mindig más színekben indulnak a képviselők, mikor melyik oldalon lehet nyerni..... ezt se én találtam ki, járjon utána!

Sajnos ha tetszik ha nem, a városunk java része úgy működik, gondolkodik, hogy ha valamit olvas az újságban az úgy is van... aktuálisan megint, többször felvetettem, hogy mintha nem csökkent volna a kamion forgalom a tokaji korlátozás miatt... mi volt a válasz? PEDIG DE!!! Hát akkor jelentem PEDIG NEM! Hamarosan személyesen fogunk forgalomszámlálást tartani és akkor majd kiderül mennyi az annyi... a múltkor 10 percet álltam az utcán végén, 79 kamiont számoltam elmenni előttem, abból legalább a 2/3ad része külföldi... persze majd jön az is, hogy megint hülyeségeket beszélek... Sajnos azt kell mondjam, az emberek nagy részét totálisan nem érdekli a város sorsa, az se ki van a testületben, ki nincs. Erre a legjobb bizonyíték pl a múltkori fórum volt, ahol a város fejlesztési stratégiájáról volt szó. Talán én voltam az egyetlen "civil", rajtam kívül szinte csak hivatali dolgozók voltak... akkor most én vagyok a hülye?
errr (vendég) [2015.07.07., 14:22] válasza erre: #17[válaszolok] #19
...és apropó! Ez az ember pedagógus? Netán az értelmiségi része a jobbiknak? Félelmetes kik kapnak diplomát!
:-) (vendég) [2015.07.07., 14:28] válasza erre: #17[válaszolok] #20
errr-t látom újra géphez engedték az ápolók
errr (vendég) [2015.07.07., 14:48] válasza erre: #20[válaszolok] #21
Háát nem tudom engem kellene-e ápolni vagy azokat akiknek vezetője volt a Csanád meg az Endresik... vagy tagja egy ilyen szervezetnek.. Ön szerint? Jó!- ne szaggassa meg nyilvánosan az otthonkáját, de azért ...
errr (vendég) [2015.07.07., 18:10][válaszolok] #22
Ha már lúd ugyebár, megragadnám az alkalmat hogy rövid sétára ösztökéljem sikert sikerre halmozó városunk vezetőit, a szelektív hulladék gyűjtő irányába a Posta mellett lefelé....nos rögtön rájöhetnek mire képes az ostobaság (vagy inkább más!) amely eltávolította az addig jól működtető céget s hozott helyette egy havert gondolom, akit ez a feladat a pénzszedésen túl már meghalad. Az állapot rendszeres. Hátha a Csokoládéfesztivál idejéig sikerül minden tekintélyt latba vetve kiüríttetni és -de ezt már nem hiszem,- odahatni hogy a gyűjtőket a megfelelő méretűre cseréljék vissza a rendszeres csere megemlítése mellett.... Node ne legyünk maximalisták nem igaz? - hiszen kandidálunk olimpiára is, legyen ez elég.. (nyilván ebből is sokan esznek majd meg nem érdemelten pörköltöt szokás szerint. :_)
Jupiter (vendég) [2015.07.07., 18:49][válaszolok] #23
nem Csanád,Endresik itt a lényeg ezek meg vett emberek.
Ezeknek ilyenek kellenek .
http://index.hu/kultur/media/2015/07/07/reisz_igazabol_teljesen_mindegy_ki_milye ...
errr (vendég) [2015.07.07., 20:09][válaszolok] #24
Ugyan dehogy. Ez maga az élcsapat! No most akkor milyen lehet egy alvezér pl? és milyen eszmeiség jellemezheti a mezei tapsolót s szavazógépet, és pláne milyen a talpasokat a varjúdolmánykában vonulgatva mint a munkásőrség legdicsőbb fejezeteiben a tűzpirosmultú apukák....
Kész kabaré!- lenne ha nem volna ijesztő annak felismerése, hogy az alja szervezhető felelőtlenül gondatlanul kártékonyan s egyelőre még büntetlenül.
tapsgép (vendég) [2015.07.08., 07:24][válaszolok] #25
err el van tévedve a szavazógépekkel. pontosan az elvtársai idejében volt ez divat, meg manapság is erre játszanak sokan. az utolsó mondata viszont szó szerint igaz, de szerintem nem arra gondol, amire az épeszű ember első olvasásra gondolna, ha magukon múlna gulágra vinnének mindenkit, ahogy meg is tették évtizedeken át
értelmiség (vendég) [2015.07.08., 08:05] válasza erre: #24[válaszolok] #26
errr, hagyja azt a dolmánykát, mert megártott a nagy meleg Olvasnivaló:
"A biztos pártválasztók körében még brutálisabb a különbség: 35% Jobbik, 25% LMP, 15% Fidesz, 14% MSZP-Együtt-DK."
http://www.aktivfiatalok.hu/hirek/megjelent_az_egyetemista_es_a_foiskolas_kutata ...

Tudom, hogy a tényeket nem szereti, magának még az egyetemi értelmiség is alja, ha nem vevő az állandó károgására. Lefogadom, hogy nyugdíjas, azok hiszik sokan azt, hogy 50 év alatt tanulás nélkül is automatikusan fejükbe szállt a világ bölcsessége és rajtuk kívül mindenki hülye Ezért nem is magának szól a válasz, csak így jobban látszik a kontraszt a valóság és az egyszemélyes árnyékbokszolása között
Jók (vendég) [2015.07.08., 11:52][válaszolok] #27
ezek az errr-ek azt hiszik hogy minden örök,öröké virít a piros szekfű,mindig érett lesz a narancs ?
errr (vendég) [2015.07.08., 19:10] válasza erre: #26[válaszolok] #28
Hogy maga mit hisz az nekem mit sem számít annak fényében hogy szót sem szól a megszólítottak szellemiségéről csak kajdácsolja a valahol hallott lózungokat. Höhöhö - és mindjárt 3 példányban. Csak nem tán egész frakciót játszogat itt nekem? Hehehe Nyugdíjas és tanulatlan? Ezt mire tetszik alapozni ezzel a fejjel? Na és hogy a szegfű? Nevetgélek még kicsit magán ha nem haragszik... Szóljon valakinek húzza beljebb a napról!
értelmiség (vendég) [2015.07.09., 13:51] válasza erre: #28[válaszolok] #29
errr, túl fontosnak hiszi magát! Arrogancia és önteltség helyett gondolkodhatna. Írtam egy hosszú gondolatot arról, hogy aki nem érti, mi a különbség aközött, hogy 2 esetből általánosítunk és aközött, hogy tudományos igénnyel megmérünk valamit, az mennyire tanulatlan, de rájöttem, hogy a falnak kár beszélni, így töröltem. Így is túl sok időt szántam Önre, pedig olyan egyedül van a képzelgéseivel, mint a kisujjam. Egyvalamiben elismerem, hogy jó: személyeskedésben, sértegetésben, minden másban sajnos kritikán aluli.
errr (vendég) [2015.07.09., 15:06] válasza erre: #29[válaszolok] #30
Rögtön elsírom magam. Még hogy 2 esetből általánosítok. Olvas Ön híreket? Tele van a maguk otrombaságaival. Na jó ennyit és nem többet magára asszem eddig sem én szólítottam meg, úgyhogy ezentúl se engem okoljon. Szép napot!
meg... mindenkit (vendég) [2015.07.11., 06:06][válaszolok] #31
Íme a Jobbik és csatolmányai !Remélem SOHA nem kerülnek hatalomra.Talán Hádám is elgondolkozhatna erről a csürhéről !youtube thumbnail.be
Hádám [2015.07.11., 10:49][válaszolok] #32
Nem tudom, de nekem semmi kivetnivalóm nincs abban amit a szónokok elmondtak... az, hogy mit ordibál egy két idióta a tömegből, meg magánügy, hozhatnék reggelig példákat, amikor a gyurcsányista fanatikusok magukból kivetkőzve őrjöngenek, mégis sajnos évekig vezették az országot.

Azért pár apróságot megosztanék, ha már linkelgetünk, csak a tájékozottság kedvéért:

http://alfahir.hu/felderito_bevandorlo_eroszakolt_magyar_lanyt_a_vonaton

http://www.netbulvar.eu/tobb-szaz-bevandorlo-tort-ki-debreceni-menekulttaborbol/

http://nol.hu/belfold/mar-gyujtogatnak-a-debreceni-menekulttabor-mellett-1548651

Arról most nem kezdek beszélni, honnan van mobiltelefonjuk, tabletjük a menekülteknek, elvileg csórók mint a templom egere, de érdekes, hogy Európa akármelyik országába mennek, mindenhol cirkusz cirkusz hátán....

Ha már annyira nagy divat a klubrádió, akkor onnan is egy nyilatkozat:
http://pestisracok.hu/klubradio-termeszetes-hogy-a-bevandorlok-megeroszakoljak-a ...

Még egy kis adalék:
http://harcunk.info/index.php/bulvar/259-a-negerimado-bevandorlasi-aktivista-aki ...

Persze ha valakinek ez az igénye, csak tessék, de én kimaradnék belőle és szerintem ezzel sokan vannak még így...
Hallgatassék (vendég) [2015.07.11., 10:53][válaszolok] #33
meg a másik oldal is.
youtube thumbnail
De mit (vendég) [2015.07.11., 16:47][válaszolok] #34
Bukovszky Róbert [2015.07.11., 17:09] válasza erre: #32[válaszolok] #35
Ádám! -Tudod, hogy valamennyire kedvellek- ezért tisztelettel kérlek, gondold át még egyszer a #32 hsz-od tartalmát s, ha úgy érzed még időben korrigáld. /azt már csak csendben jegyzem meg, ha "egy két idióta bekiabál a tömegből" akkor egy intelligens, kulturált szónok azonnal felszólítja őket, hogy ezt hagyják abba ill. ő elzárkózik ettől a stílustól/
A linken látható video egyetlen pozitívuma, talán az lehet, hogy a csőcselék egy része mint látható a dobozokból Borsodi sört ivott!
errr (vendég) [2015.07.11., 21:46] válasza erre: #35[válaszolok] #36
Nekem is sántított a Hádám "okfejtése". Aki azt mondja hogy a normális emberek tüntettek tegnap, csak éppen 64 vármegye meg betyársereg néven, meghogy kirívó estek száma 1-2, ott valami nem stimmel. Persze nyilván azt kell vinnie ami ott a főirányzat, csakhát az is jelent valamit ha valakinek mindegy minek révén nyomul.
Hádám [2015.07.12., 00:29] válasza erre: #35[válaszolok] #37
Robi! Nekem mindig ez jut eszembe
youtube thumbnail
Pataki (vendég) [2015.07.12., 06:11][válaszolok] #38
Kedves Hádám !Ezzel a hozzászólásával(#35)saját magát cáfolja meg.'Nemhiába, kánikula van.Ha a Jobbik zárt ülést tart,gondolom 'mindenoldali sajtóst beengednek.Egyébként Gyurcsány felszólította elvakult híveit,hogy ne akadályozzák a HírTv munkáját.Öngól !
Jupiter (vendég) [2015.07.12., 07:27] válasza erre: #37[válaszolok] #39
látszik is a megvezetettek életkora. Jó kis csapat,100 év múlva úja hatalomra kerülnek . Kókadozik már az a szekfű,a fénye is megkopott még ugyan vikszolgatják de már igény sincs rá .
Bukovszky Róbert [2015.07.12., 11:16] válasza erre: #37[válaszolok] #40
Ádám! Ne titkold tovább, Te 'szerelmes vagy Gyurcsányba, ezt abból gondolom, hogy a legelvetemültebb balosok nem emlegetik annyit mint Te. Valaha véget fog érni ez a visszamutogatás, vagy leragadtok ennyinél?
Hádám [2015.07.12., 13:45][válaszolok] #41
Robi! Gyurcsány sajnos elég sojat szerepel a tvben indokolatlanul.... Viszont szegedi csanád nem
akit meg te emlegetsz gyakran. Ha gondolod valahogy intézek neked egy randit vele, most úgyis nagy szivárványos hangulatban van a társaságod

Kedves 38! Lakossági fórum volt... gyurcsány cinikus volt, ha a hír tv pereltek volna, elég rosszul vette volna ki magát. Miskolcon civileket támadtak meg a nyílt lakossági fórumon....
Bukovszky Róbert [2015.07.12., 16:22] válasza erre: #41[válaszolok] #42
Ádám! 1. Én soha nem istenítettem Gy Ferenc urat. 2. Te minimum félistenként zengted be Sz Csanádot amikor kiderült, hogy ő lesz Városunk megváltója.
Apropó, konkrétan mi is a baj Gy Ferencünkkel, mivel is lett jobb az ő leváltása óta? Szerinted attól nem működik az ország, hogy néhány /20.000/ "szivárványos" évente egyszer nagy csinnadrattával átvonul Pesten, tőlem aztán parádézhatnak mi meg örüljünk, hogy 'nincs köztük a helyünk.
Hádám [2015.07.15., 10:32] válasza erre: #42[válaszolok] #43
Nem az a baj, hogy vonulnak, vonuljanak, a kutyát nem érdekli, ha ezt rendesen, normális körülmények között teszik, nem gyalázva vallást és nemzetet... hol van az pl a "nagykönyben", hogy ha meleg vagyok, akkor papi ruhában, bibliával a kezemben, retardáltnak öltözve kell vonulnom, lehetőleg árpádsávos, Nagy Magyarországos, péniszes zászlóval....? A vak is látja, hogy ez egyszerű provokáció, ugyanezt bepróbálták az oroszoknál is, vagy a példa kedvéért tel avivban is, meg is lett a következménye... többet nem fogják próbálgatni... nálunk mindent szabad...
errr (vendég) [2015.07.15., 23:03][válaszolok] #44
Most olvastam, hogy a Zázrivec a képvilői költségtérítésre hastáncosnő illetményét akarta elszámolni. Ez igen! Felelős gondolkodás kormányra vele! :-)
vagy mégis inkább valahová máshova?
Hivatásos retegő (vendég) [2015.07.16., 08:07][válaszolok] #45
most olvastam éjjel-nappal érik a szekfő,a meleg nem tesz kárt benne .
Mostanában mesét olvasnák csak felütöm a vagyonnyilatkozatokat .
értelmiség (vendég) [2015.07.16., 11:02] válasza erre: #44[válaszolok] #46
errr ismét benézett kicsit bizonyságát tenni, mennyire lelkes és büszke fogyasztója az olcsó propagandának :-)

A 444 nevű pöcegödörben jelent meg a "szenzációs leleplezés". Ez a Jobbik 2011-es nyírbátori Katalin napi báljának fellépőjével próbálja lejáratni Vona Gábort:
"A megnyitók után Koi Eszter hastánccal varázsolta el a közönséget, majd a Mandala dalszínház tagjai fokozták a hangulatot legnépszerűbb darabjaik dalbetéteivel."
http://www.szon.hu/katalint-unnepeltek-a-nyirbatori-balozok/1849522

Mintha baj lenne, hogy egy nyílt jobbikos pártrendezvény fellépőjét megpróbálják elszámolni. A körülmények közül persze a hastáncosnőt kiragadva lehet kiabálni, amire a proli népség, aki csak a szalagcímet olvassa el, vevő is.

A Szerencsi Válasz udvari bolondja természetesen jó szoci létére a tényleg pofátlan lopásokon elegánsan átsiklott az eredeti híradásban, ezért bemásolom a 444 nevű szélsőliberális portál teljes idevágó bekezdését:

"Az Átlátszó adatfeldolgozása felszínre hozott pár igazán ügyes elszámolást. Így Béres József, a Magyar Gazdaság Párt jelöltje például szinte csak üzemanyagszámlát adott le, vegyesen benzinről és gázolajról, de volt is miről: állítása szerint március 3-a és 25-e között minden nap tankolt, volt, hogy naponta többször is. Csenger-Zalán Zsolt, Pest megyei fideszes jelölt 724 ezer forintért vett Ball golyóstollat; Lukács László György, a Jobbik jász-nagykun-szolnoki jelöltje a keret egyharmadát jogi tanácsokra költötte. De például Subicz István, a Seres Mária-féle SMS hevesi jelöltje 50 ezer forintért számolt el táplálék-kiegészítőt, és gyógyszert is vett támogatásból. De elköltött 480 ezer forintot adatgyűjtésre az internet kampányhoz, magára a kampányra már csak a felét költötte. Lovas Ildikó, a Haza Nem Eladó Mozgalom Párt jelöltje az Excalibur Bt.-től vett 400 ezer forintért tíznapos kommunikációs képzést.

Harrach Péter 381 ezer forintot fizetett művészeti tevékenységéért a Balázs Fecó tulajdonában lévő Újjászületés 60 Művészeti Kft-nek. Vona Gábor nem volt ennyire szerencsés, ő megpróbálta elszámolni Koi Eszter hastáncos előadását, de az államkincstár erre nemet mondott."

Ezek persze errr kényes szocialista erkölcsi normáiba beleférnek
errr (vendég) [2015.07.16., 14:24] válasza erre: #46[válaszolok] #47
Kedves izé!
Lassan írom, hogy megértse: Képviselői térítésből...érti? Ha igen akkor ne fröcsögjék s főleg ne a 444-re amikor ugye a kuruc infó....hehehehe, vagy a hegyaljai kürt vagy mi a fene büszke olvasója.
És megint miről tetszik beszélni? Hogy más is másra költött? Na és akkor törvényes vagy etikus?
Új elem, figyeljen! Mi magyarok ugye....Zázrivec, Tyirityán... hogy utáljuk a bevándorlókat...Z IDEGENEKET. Ez sem nevetséges nem igaz? Anyám borogass mind a hatvannégy vármegyében.
értelmiségi (vendég) [2015.07.16., 15:32] válasza erre: #47[válaszolok] #48
Mielőtt még bepörögne, ossza már meg elméleteit arról, hogy az egyéni képviselői költségvetési támogatásból, amit KAMPÁNY célra adnak, miért is ne próbálhatná elszámolni egy kampány fellépés kiadását Az asztali dekoráció és a szervezés érdekes módon elszámolható, itt a híres-neves számla: http://atlatszo.hu/wp-content/uploads/2015/07/vona.png
Ráadásul 40 ezer forintról beszélünk, és ez a legnagyobb belekötni való, amit a balliberálisok alapos munkával találtak. Ugye nem gondolja, hogy ezen a 40 ezer forinton akart sikkasztani Vona? És még ezen gúnyolódik, idézem "Felelős gondolkodás kormányra vele!". Nem érzi ilyenkor magát kicsinyesnek és nevetségesnek?

Ennek a fényében remélem azt is érti már, hogy mennyire szánalmas az erőlködése, hogy erre a pitiáner ügyre építve rosszindulatú hülyeségeket terjesszen, a 724 ezer forintért vett fideszes golyóstoll viszont nem tűnt fel Önnek, vagy a 400 ezer forintos kommunikációs képzések, aminek nyilvánvalóan a közpénz eltüntetése volt a célja. De nem, az okos és objektív errr csak és kizárólag Vonát meg a Jobbikot próbálja lejáratni. Nagyobb gyűlölködő, mint bárki, akit ő annak tart.

Szóval errr, ne adja fel, menjen még, kutakodjon, mert ezúttal is jó nagy lukra futott, ahogy mindig

(Egyébként előző beírásomban rossz eseményre hivatkoztam, az 2011-es volt, a fenti számla pedig 2014-es. De a lényegen nem változtat, ebből is az látszik, hogy nem fiktív kiadásokról van szó.)
errr (vendég) [2015.07.16., 16:10] válasza erre: #48[válaszolok] #49
Igaza lehet hiszen akkor mit mondanánk, ha kupiba fizette volna be a kampánystábot? 40 ezer már nem is számít nekije? Nyilván nem pénzt akar tehát sem hatalmat csak a haza üdvössége ami a szeme előtt lebeg, az nem hagyja békén. Bruhahaha :-)
Most látom lassan még kinevez fidesz-fannak is maga "értelmiségi"? :-)
Na ne idegeskedjen, visszavonom azt hogy magukat kormányalakítás veszélye fenyegetné valaha is, hogyisne, hogy megtanuljanak lopni, amit pedig ugye eddig még nem sikerült, legalábbis nagy tételben. Elszórakoznék még magán kicsit soknevű szépreményű megélhetési aspiráns, csakhát unalmasabb mint Ágnes asszony a vászonnal.
értelmiségi (vendég) [2015.07.16., 20:20] válasza erre: #49[válaszolok] #50
Hogyne számítana 40 ezer, erről beszélek! Kampánycélra adta ki, valamiért mégsem lehetett elszámolni. Minden ismert tény azt támasztja alá, hogy jóhiszemű tévedés történt, mert a fellépő valódi és az összeg sem érné meg a kockázatot, hogy a magafajták ezen élvezkedjenek, bár így is ezt teszik, mert a tények nem érdeklik.

Sosem tud kézzelfogható bizonyítékot mondani a vádjaira, soha nem ismeri el, hogy baromságon lovagol, mindig a látomásaihoz tér vissza, hogy majd a jövőben ki mit fog ellopni. Közben magában nevet, mint akit kiengedtek kicsit az intézetből a levegőre. Az sem zavarja, hogy évről évre erősebb a Jobbik, hiába a sok közvélemény-kutatás, csak hajtja a magáét, hogy nem lesz kormányon. Ön szerint érdekel bárkit a mocskolódása? Nem fidesz-fan, hanem egy rosszindulatú, gyűlölködő, buta ember egy elkényeztetett kisgyerek érvelési kultúrájával felvértezve. Én is csak azért reagálok (egy néven, Ön akármit is hazudozik, kérdezze csak meg a Moderátort), hogy az értelmes többség köreiben ne tudja zavartalanul terjeszteni a hazug lejárató propagandát. Továbbá nem vagyok megélhetési aspiráns, semmi közöm formálisan a párthoz és nem is lesz, ne magából induljon ki, mert másnak még lehetnek elvei!
errr (vendég) [2015.07.16., 20:44] válasza erre: #50[válaszolok] #51
"Nem mese ez gyermek!"
Na hiszen képzelem azt az értelmes közeget amelyet kivont karddal Ön kíván megvédeni ellenem! :-)
Megint tódít. Kimondottam zavarna, ha pártjuk évről-évre valóban népszerűbb lenne, de ez csak afféle hazugság, mint a Mo jól teljesít pl... meg a permanens szabadságharc képzeletbeli ellenségek ellen. Azt gondolom még egy katasztrófát elkerülendő semmi szükség nincsen a fidesz leányvállalatára majd még ezek után. Önöknek szerintem nincsen programja, s ha jól hallom éppen kémkedéssel vádolják Kovács urat, kulcsár urat meg szégyellném a maguk helyében ahogy a nagyon hazszerető és értelmes kopaszokat is, akiket kiküldtek örjöngeni csakhogy beszéljenek magukról..nem érdekes, hogy maguk kizárólag csupán az alja eszméket próbálják meglovagolni?-értelmes barátom! Továbbá hogy van az, hogy ellenzékben nem tüntetnek hogy-hogynem még véletlenül sem a kormány ellen tegyen bár akármit is? :-)Majd ha ezekre tudna valami értelmeset akkor minősítgessen kisöreg.
értelmiségi (vendég) [2015.07.17., 10:08] válasza erre: #51[válaszolok] #52
http://index.hu/belfold/2014/03/06/miert_ilyen_eros_a_jobbik/
http://www.femina.hu/hirhatter/jobbik_erosodese
http://m.cdn.blog.hu/re/republikon/image/young04.jpg

Elegendő mondjuk minden év 2. hónapjának eredményére egy vonalat illeszteni, csodásan látszik a trend (ha egyáltalán tudja, mi a trend fogalma).

Program: https://jobbik.hu/sites/default/files/cikkcsatolmany/kimondjukmegoldjuk2014_netr ...

Kovács Béla. Ott tartunk, hogy még a gyurcsányista DK szerint is rendkívül zavaros ügy, és a legfőbb ügyész sem tudja meggyőzően előadni az EP jogi bizottságának, hogy miért is akarják őt megfosztani a mentelmi jogától:
http://hvg.hu/itthon/20150714_A_DK_szerint_osszevissza_beszelt_Polt_Pet
De amúgy "hihető" a sztori, pont a kampányban dobták be, semmilyen bizonyítékkal alá nem támasztották. Bevallottan liberális ügyvéd védi: youtube thumbnail
Interjú az őt ért indexes vádakról: youtube thumbnail
De még HA be is igazolódnának a vádak, akkor annak a Jobbik a legnagyobb áldozata. Gondolom errr szerint egy pártnak tudnia kellene titkosszolgálati eszközökkel ellenőriznie egy jelöltjét, de ez már nem az a rendszer, szerencsére Nem védem, de az ártatlanság vélelme minden embert megillet egy demokráciában.

Kulcsár Gergelyt eléggé megalázta Vona a tette miatt: http://www.origo.hu/itthon/20150318-vezekelni-kuldte-vona-gabor-a-kopkodo-jobbik ...

Na, kisöreg, az értelmes válaszokat megkapta, szóval a minősítéseimet fenntartom, sőt, aláhúzom. Nem mintha magyarázattal tartoznék egy ennyire elvakult figurának, akit a fenti tények ÚGYSEM érdekelnek. Megint terelt, miután megcáfoltam a hastáncos baromságot, amivel a legújabb ámokfutást kezdte, a vitához nem tartozó, untig kitárgyalt, 2 perc alatt rákereshető vádakat hozott be, ismét csak annyit tudok mondani, hogy nincs vitakultúrája. Hogy kicsit fejlődhessen, segítek.

A hatalomra kerülés:
http://a.te.ervelesi.hibad.hu/csuszos-lejto
http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyes-ketely
Kovács Béla: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/bizonyitasi-kenyszer-atharitasa
Jobbik "alja" szavazóbázisa: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/anekdotikus-bizonyitas
Kulcsár Gergely: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/mazsolazgatas
Alja eszmék: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/naci-kommunista-liberalis-kartya
Érdekes (vendég) [2015.07.17., 11:17][válaszolok] #53
amit "errr" errrek "leírnak tisztán az olvasható ki belőle ő mondja meg hogy ki a magyar persze saját felfogása,megítélése szerint ?
Kulcsár történeten baktat még mindég nem érti ő a kulcs .
Ez igen (vendég) [2015.07.17., 12:22] válasza erre: #52[válaszolok] #54
hirtelen nagyon sok lesz "errr,errreknek" úgy is csak a kerítéseket látják . Be ragadtak Zazrivecz vagy Vona monológnál persze nem mindegy hogy Acél György,vagy Appel Henrik ?
errr (vendég) [2015.07.18., 10:20] válasza erre: #52[válaszolok] #55
Persze pro meg contra mindig van mit idézgetni nem igaz?
Trend? az mi? Kisokos.
És a vitakultúra az itt van felettem 53 és 54 képében. Ezek emberei maguk.
Egyébként nem válaszolt vagy csak elsiklottam afelett, hogy mint ellenzéki párt sosem jelennek meg ellenzéki tüntetésen?
Tényleg tanítson már, azt is olvasni hogy maguk nácik. Vajon miért? Köze lehet annak a rasszizmushoz zsidózáshoz cigányozáshoz amit naponta tapasztalni? Hát munkásőrtagozatuknak a gárdának a varjúöltözetben amint az alvégeken felveregették a port?- és akkor Zázrivec az oviban? Maga nem érezte milyen nevetséges és természetellenes ez a kampányfogás?
értelmiségi (vendég) [2015.07.18., 15:22] válasza erre: #55[válaszolok] #56
Elsiklottam. Újra egyszerű cáfolnom, ellenpélda:
http://alfahir.hu/utcara_hiv_a_jobbik_tuntetes_a_hitelkarosultakert

A "napi cigányozás, zsidózás" egy szimpla hazugság, és egy újabb érvelési hiba: nem nekem kell egy vád az ellentétét bizonyítani. Látom nem tanult abból, amit linkeltem.

Vona óvodás lejáratását is többen cáfolták már itt (is), ne tegyen úgy, mintha nem emlékezne: "voltam kőműves mellett segédmunkás, közmunkás, felszolgáló, pultos, erdőben fakitermelő, beteghordó, idősek otthonában ápoló"
http://www.heol.hu/heves/kozelet/vona-gabor-elarulta-miert-bujt-alruhaba-532208
A legújabb állomása: https://www.facebook.com/vonagabor/photos/pb.247920204622.-2207520000.1437214992 ...

Az már legyen a magukfajta lelki gyötrelme, hogy az óvodát szándékosan kiragadták, felfújták és ezen lovagolnak azóta is. A valóság az, hogy idézem: " a Jobbik minden országgyűlési képviselője havonta egy napot karitatív vagy szociális területen végzett munkával tölt el, fizetése 10%-át pedig egy szeretetszolgálat alapítványának adja, hogy betegeken, szegényeken és rászorulókon segítsen"
http://alfahir.hu/liberalis_csusztatas_leplezodott_le_jotekonykodnak_a_jobbikoso ...

Maguk a primitív nácizáson (ami a 21. század zsidózása) túl nem jutnak semmire. Az ordító tájékozatlansággal, gyerekes vádaskodással, mocskolódással, amit Ön művel itt, azzal is csak a baloldalt járatja le, szóval hajrá, csak így tovább
errr (vendég) [2015.07.18., 22:02] válasza erre: #56[válaszolok] #57
Érdekes valamiért egészen kivörösödött az arca s milyen randán vicsorog, míg görcsösen igyekszik, s dolgozat dolgozat hátán, holott ugye Ön szerint amiket én írok az egyedien buta és hamis semmiképpen sem tömegek véleménye. :-)
A Questor az ugye hozzávetőleg az egyetlen és újkeletű eset.... ott is kivártak mint írják.... kivétel erősíti a szabályt nyilván hallott már róla és ebben az esetben ez szinte iskolapéldája ennek. És addig?
Olyan ez is mint Zázrivec az óvodában...csak nem annyira visszataszító. Szólt a piáros, hogy most már nem kéne a varangyos békát előadni, mosolyogjál gabi! Az meg azonmód, mint aki ibolyát szedni megy...nem egyedül.
Ami a napi cigányozást zsidózást illeti az nem szorul bizonyításra csak magácska ezek szerint süket meg vak volt az utóbbi években. Nem tudják átlépni az árnyékukat. Én nevetem. :-)
Nem hinném hogy a baloldalt járatja le mindez.

Egyébként döbbenjen már rá, nem baloldal van hanem normális hangnem, jó modor, kultura és emberi értékek. Jobbon meg inkább az alkeszek dominálnak az utcán. Vitatja?
Ha megkérhetem ne linkelgessen nekem, próbálja saját szavaiba önteni azt a keveset ami érdekességgel bírhat a mondókájában. Kit érdekel a pártpropaganda anyag? Az nem nekem való hanem a fisesz munkásőrtagozatának... érti ugye? Szép álmokat gondolatébresztőt!
Hádám [2015.07.19., 09:25][válaszolok] #58
"Ha megkérhetem ne linkelgessen nekem, próbálja saját szavaiba önteni azt a keveset ami érdekességgel bírhat a mondókájában."

Persze, hogy ne, mert nem tudja cáfolni, írásos ellenérvek vannak a sok marhaságra, amit összehord... Attól, hogy propagandának veszi (az egyébként olykor több hírportálon is megjelenő híreket) attól még igazak ;)

"Egyébként döbbenjen már rá, nem baloldal van hanem normális hangnem, jó modor, kultura és emberi értékek."

http://alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/2014/07/21_1.jpg

Hát ne haragudjon, de ilyen "értékekből" én nem kérnék, de szerintem nem vagyok egyedül
Igazából (vendég) [2015.07.19., 10:30] válasza erre: #55[válaszolok] #59
én és magyarságom nem tehet arról hogy vannak akik szégyellik aminek születek . Nekem ezerszer mondják hogy magyar ezerszer húzom ki magam.
Azt hogy" nácizik" elég érdekes.
Nincs pénze (vendég) [2015.07.19., 11:04][válaszolok] #60
nem baj van rá mód hogy,vásároljon
https://kuruc.info/r/6/145839/
értelmiségi (vendég) [2015.07.19., 13:42] válasza erre: #57[válaszolok] #61
"nem baloldal van hanem normális hangnem, jó modor, kultura és emberi értékek"

:D Pont Ön mondja, aki itt sérteget mindenkit, rágalmakat terjeszt és már az se tetszik, ha HEOL, Origo, Index, HVG lapokkal bizonyítom az igazam, mert Ön szerint az PÁRTPROPAGANDA anyag. Amit meg Ön dob be időnként, a Népszava, 444 és hasonló szennyoldalak, az maga a megtestesült kultúra és normális hangnem... Hogy a plafon nem szakad le! Én itt kiszálltam!
valaki (vendég) [2015.07.19., 19:30][válaszolok] #62
Az ellenségkereső, a mindenkivel harcot hirdető politika eredménye! Hova vezet ez? http://rd.hirkereso.hu/rd/21042004?url=http://hvg.hu/itthon/20150719_Osszevertek ...
errr (vendég) [2015.07.19., 21:34][válaszolok] #63
Tisztelt "uraim"!
Hogy én sértegetnék meg valótlanságokat állítanék? Csak nem azzal cáfolják meg akiről szó van. :-)
Mibe nyúltam Istenem. S feldübörögtek testvéri tankok. Jajjaj! :-)
És Hádám pedig megintcsak előjön az alfahírrel...majd megjön a díszmagyar akit teljesen hidegen hagy mibe keveredünk mint "magyar" szégyenére a világnak, a lényeg az, hogy ű büszke, merthogy megszületett. Ha volapükknek akkor arra fel állna peckesen valahányszor szóba kerül. Mintha az érdem volna. Legnagyobb és legemlékezetesebb tette.
Hol lehet (vendég) [2015.07.20., 13:12][válaszolok] #64
várjuk ki a végét (vendég) [2015.07.20., 17:43] válasza erre: #62[válaszolok] #65
Az egész hír egy szélsőliberális hírlapocska értesüléséből járta be a magyar sajtót. A képen a jobb oldali a megvert lány barátja:
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/10857902_843400522372 ...
Milyen jóravaló fiatalembernek tűnnek! Barbár dolog, ami történt, de nem biztos, hogy pont úgy van, ahogy előadták, várjuk csak ki a végét!
Bukovszky Róbert [2015.07.20., 19:28][válaszolok] #66
https://www.youtube.com/watch?t=1933&v=ma2-KCGk74s ez most laza, de azért a kb 31. perctől ismét elhangzik egy nagy monológ
Hádám [2015.07.20., 20:35][válaszolok] #67
Talán erre mondják azt, hogy előbb utóbb mindenki emberére akad... Megnéztem volna, hogy pl Angliában mi történt volna vele, ha a királyi család fotójával művelte volna ugyanezt...

http://index.hu/belfold/2015/07/20/megvertek_egy_melegjogi_aktivistat_budapesten ...
Jajj (vendég) [2015.07.20., 23:08] válasza erre: #66[válaszolok] #68
És még megszólalt később is ... Ki engedi ezt beszélni
? Hát nem látják , hogy nem tud szegény ?
A nép szava (vendég) [2015.07.21., 05:24][válaszolok] #69
Tisztelt Bukovszky Úr!Nem érzi a pozitív, lényeglátó,a legcsekélyebb értelmet is nélkülöző hadovában, a humort.Ezért ültették oda,Feri bácsit, a nép hangja!Szánalmas!
errr (vendég) [2015.07.21., 06:22] válasza erre: #65[válaszolok] #70
Talán meg sem verték nemi gaz? gyáva férgek voltak akik tették, nyomorult barmok. Ide vezet a felelőtlen aljas és agyament hecckampány.
Bukovszky Róbert [2015.07.21., 10:05] válasza erre: #69[válaszolok] #71
Tartok tőle, -bár az lenne- de ez nem humor .... ez bizony egy szint vagyis inkább szintecske.
errr,errreknek (vendég) [2015.07.21., 12:34][válaszolok] #73
vagy is még eretnekeknek .
Dk-is egymásnak estek Feri harmadik kakas szóra is megtagadja öket ?
http://pestisracok.hu/egymasnak-estek-a-belvarosi-dk-sok-az-elnok-a-valasztasok- ...
hőbörögnivaló errr részére (vendég) [2015.07.21., 13:12][válaszolok] #74
66-hoz (vendég) [2015.07.21., 15:49][válaszolok] #75
Valóban bravúros...
errr (vendég) [2015.07.21., 17:29] válasza erre: #70[válaszolok] #76
..s mindenki hallgat. No kérem szépen ennyit erről.
Bukovszky Róbert [2015.07.21., 17:51] válasza erre: #74[válaszolok] #77
Hőbörögni ezen???? Inkább mosolyogni a szánalmasságán! Majd akkor fogok én egy ilyet tisztelni bármilyen oldalról, ha oda megy csendben elvégzi a munkát -megjegyzem a képek tanulsága szerint fű sem volt, ill. ez valakinek a feladata lett volna- s igyekszik titokban tartani.
errr (vendég) [2015.07.21., 20:43] válasza erre: #74[válaszolok] #78
Neki az "emberek között eltöltött minden perc tanulságos. :-)

Miért csak tán nem a Valhallából látogatott le közénk? Hááát izééé.... lenne itt egy kis b.pucolás, trágyahordás. .... miegyebek. Hátha tényleg haszna lenne.
Csak nehogy ő is óvodába látogasson már.
Hádám [2015.07.21., 21:36] válasza erre: #78[válaszolok] #79
Erről is hallgat mindenki... pedig itt még "hecckampány" sincs, ez csak a "szokásos" AGGYÁ CIGIT történet.... érdekes, hogy ez szinte mindennapos, velem is megtörtént Pesten anno, persze nem ilyen végkifejlettel... de reggelig sorolhatnám a hasonlókat.... pedig ezek elvileg "integrálódott honpolgárok"...
https://kuruc.info/r/35/145893/

"Miért csak tán nem a Valhallából látogatott le közénk? Hááát izééé.... lenne itt egy kis b.pucolás, trágyahordás. .... miegyebek. Hátha tényleg haszna lenne. "

Ezt javaslom az elvtársainak is, rájuk is ráférne már valami kétkezi munka 25 év rablás után, persze a trágyahordást nem ajánlom, mert akkor igaz lenne a mondás: HORD EL MAGAD!
Hádám [2015.07.21., 21:46][válaszolok] #80
Kicsit nyugatabbra, ahol tombol a "kultura" és megértőbbek a bevándorlókkal...
https://kuruc.info/r/34/144814/
errr (vendég) [2015.07.21., 22:04] válasza erre: #79[válaszolok] #81
Ez a szokásos refleióinál is gyöngébbre sikeredett. Az meg hogy az idióta és gyáva aljadék kopaszokat (netán elvtársait? ) próbálja mosdatni otromba. Inkább álneveken kéne próbálkoznia...
Hádám [2015.07.21., 22:34] válasza erre: #81[válaszolok] #82
Ha megmutatja hol említettem kopaszokat bárhol is a fentebbi két kommentemben, kívánhat hármat! Egyébként igen, igazából a lányok szétrúgatják a fejüket a cigányokkal, hogy legyen mivel "mosdatni" a kopaszokat, így szoktuk mi ezt csinálni! De csak a "hecckampány" kedvéért... de úgy látom már megvolt a ma esti szeszkója, mert kicsit nehézkes megy az írás
errr (vendég) [2015.07.21., 22:44] válasza erre: #82[válaszolok] #83
"nehézkes megy írás". Egészségére! De ma már alkoholt egy csöppet sem!
megjegyzés (vendég) [2015.07.22., 12:40] válasza erre: #65[válaszolok] #84
Nem tudom meddig várjunk még, de már így is elég szörnyű ez a történet: az elkövető állítólag egy értelmiségi, érettségizett, bv tiszthelyettes.
Kieg (vendég) [2015.07.22., 13:21] válasza erre: #84[válaszolok] #85
Érettségizett értelmiségi? Ön túloz egy kicsit ...
errr (vendég) [2015.07.22., 18:45] válasza erre: #84[válaszolok] #86
Itt is irkál egy "értelmiségi" időnként, de ez a tróger aki a lányt ütötte, azért más kategória. Gyáva baromnak hamarabb nevezhető. Na majd az elkövetkező jó kis börtönévek hogy úgy mondjam megtanítják kicsit hol lakik az Isten!
Ebben (vendég) [2015.07.23., 16:26][válaszolok] #87
a magasröptű mindenféle jelzőkel tele aggatott történetnek mi a mondani valója egyáltalán látott már valaki valahol egy fényképet a fiúról aki miatt volt a történet ? Ismét sok a kérdőjel de liberálisok már is bele kapaszkodtak a szalmaszálba hát na majd most .
megjegyzés (vendég) [2015.07.23., 21:43] válasza erre: #87[válaszolok] #88
http://szegeditorvenyszek.birosag.hu/sajtokozlemeny/20150723/elozetes-letartozta ...
Azért mert nem tetszik valami vagy valaki, nincs jogom inzultálni, belekötni, összeverni öt és a vele lévőket. Aki ezt teszi az nem ember, aki őt védi ...(mi köze a fiú fényképének ehhez?)
Nem kell liberálisnak lenni ahhoz, hogy ezen felháborodjunk és szóvá tegyük, lehetünk keresztények, de lehetünk csupán jó ízléssel bíró tisztességes emberek.
errr (vendég) [2015.07.24., 10:20][válaszolok] #89
Reggeltő-estig (vendég) [2015.07.24., 10:28][válaszolok] #90
lehet itt bemutatni a elferdített valóságot.Ezt csak arra írom hogy nem tudjuk az eredendő okot csak amit a média ordít,de a média bizonyított hogy 10-böl 9 hír az nem úgy van .Ok okozati összefüggés háborodni,háborogni lehet végül is Jézus is elmondta az őt megfeszítöknek nem avval van a baj ami a szátokon bemegy ha nem ami onnan kijön .
eretnekeknek (vendég) [2015.07.24., 10:40][válaszolok] #91
a múltkoriban nem sikerült kiírni reflexió
http://azoreg.hu/az-mszmp-aranyai/
Jupiter (vendég) [2015.07.24., 10:54] válasza erre: #88[válaszolok] #92
tulajdon képen miért szólt bele a lány a férfiak dolgába ?
Védje meg magát minden férfi és a vele lévő gyengébbeket is
kicsit sokkot kapnék ha sétálnék az asszonnyal belém kötnének ma már egy szál cigiért is a sapka esetét nem említem mert hőség riadó de visszatérve a feleségem osztogatná a sallereket
De még mindég (vendég) [2015.07.24., 13:39][válaszolok] #93
nem kaptam arra információt hogy hol lehet el olvasni az első lakáshoz jutok pályázok névsorát ? Miért ?
kiss (vendég) [2015.07.24., 15:17][válaszolok] #95
Két dolgot nem értek. Egy: a balliberálisok buszjegyet vesznek, autókkal hordják, bujtatják az illegális bevándorlókat, de most épp ők terjesztik kéjesen a hírt, hogy Kiss Róbert ilyesmivel bukott le.
Kettő: Kiss Róbert már 2010-ben repült a gárdából, amikor kiderült, hogy házasságtörő. Most épp baloldali lapok és Bertha Szilvia segítségével próbálnak egy ellen-Jobbikot építeni. Fél évtizede a Jobbik ellen dolgozik, elég sunyi dolog a mostani párttal összemosni, nem gondolják?
Jupiter (vendég) [2015.07.24., 15:49][válaszolok] #96
bámulatos amit itt összehordanak migráns,és más okán de nem állnak ki Horthy,Szálasi,Sinka,Wass Albert,Tormai Cecile,Nyírő József mellet
Bukovszky Róbert [2015.07.24., 17:38] válasza erre: #96[válaszolok] #97
Igazából nem is az a gond, hogy "mit összehordanak" migráns ügyben, ami részben érthető, hisz egy probléma amit kezelni kell/ene. Viszont hihetetlen milyen szinten képes ez a téma lefedni szinte az összes médiafelületet, nem beszél senki az eur árfolyamról, szegénységről, a mérhetetlen korrupcióról, a -nagy-részben értelmetlen közmunkáról, kishantosról, meghiúsuló autópálya építésről, közvilágitási tenderekről, be nem tartott igéretekről, stb-stb-stb
Róbertenek (vendég) [2015.07.24., 19:52][válaszolok] #98
Igaz! Nem beszélve Taktaharkány Kölcsey útjáról, vagy Szerencs Kossuth útjáról, albérleti lakások látogatásáról, költöztetésekről, pihenj Robi! Vagy bontsuk ki? Stb-stb-stb ezt kezelni kell/ene! Mit össze nem hordanak?
Bukovszky Róbert [2015.07.24., 22:09] válasza erre: #98[válaszolok] #99
Mit is kellene "kibontanunk"? Szerintem "bontsuk ki", akármi is légyen az!
Milyen (vendég) [2015.07.25., 15:40] válasza erre: #98[válaszolok] #100
beköltöztetésekről beszél és hova ?
Ha valamibe belekezdet ne hagyjon kétségeket,de abban igaza van 97- nek hogy a közmunka silány megoldása a munkának .Nem rég dicsekedtek hogy 300-ezer egy nyári virág lett ültetve http://www.szerencsihirek.hu/component/content/article/85-hirek/2565-toebb-mint- ...
Lassan 3000-munkanélküli városa lesz Szerencs .
várjuk ki a végét (vendég) [2015.07.26., 00:41] válasza erre: #88[válaszolok] #101
"Nem először szerepel a sajtóban. 2009-ben egy gázpisztollyal fenyegetőzött a JATE Klub előtt. Akkor róla és testvéréről megírtuk, egy túl jól sikerült buli után Sz. Viktor egy gázpisztollyal próbált ?rendet tenni" a klubnál. Amikor az eset után a rendőrök házkutatást tartottak nála, rasszizmussal vádolta meg az egyenruhásokat."

"Többször is kerestük Sz. Viktort. Azt szerettük volna megtudni, milyen rendőrségi ügyei voltak eddig, és jelenleg milyen ügyben folyik ellene eljárás. Erre nem reagált, de azt elmondta, hogy szerinte mi történt július 18-án a Belvárosi híd alatt: ? Nem levittem a földre a férfit, majd ezt követően támadta meg Timit, hanem először kiütötte Tamást, a bátyját, majd Timit. Ezt követően észrevételeztem, hogy mindketten a földön hevernek. Ekkor indultam meg a férfi felé, kiáltva, hogy ?Mégis hogy merészelted!", majd a földre kényszerítettem, és ezután támadtak meg a barátai ? fogalmazott."

Földre vitt egy kick-box mestert. Hogyne. Facebook lapja alapján a könnyűdrogot sem veti meg. Még mindig tartom, hogy várjuk csak ki a végét!
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/rendoroket_is_vadolt_mar_viktor_rasszizmuss ...
Hádám [2015.07.26., 15:28][válaszolok] #102
"Illegális bevándorlók Budapestre utazásának megszervezésével gyanúsítja a rendőrség a Jobbikhoz közel álló egykori Új Magyar Gárda kapitányát, Kiss Róbertet és társát, írja a Napi Gazdaság"

Nem érez ebben némi ellentmondást? Jobbikhoz közel ÁLLÓ (jelenidő), EGYKORI (múlt idő) Új Magyar Gárda kapitányát..... Magyarul azt próbálja bemagyarázni, mintha a kérdéses személy jelenleg is közel állna a Jobbikhoz, attól függetlenül, hogy évek óta feloszlatták a szervezetet, arról nem is beszélve, hogy kirúgták a tagot évekkel ezelőtt.... ráadásul Jobbik ellenes új pártot is akart alapítani, akárcsak anno a magyar hajnal nevű bohóckodás.... ott is hasonló forgatókönyv volt... ha jobbik ellenesen beszéltek, akkor "MAGYAR HAJNAL", ha épp zűrös ügyekbe keveredett (az egyébként igencsak limitált létszámú) társaság, akkor mindjárt "EX JOBBIKOS TAGOK" voltak.... kedves index és hasonlók, lehet így is csinálni, csak akkor ne legyen síránkozás, ha senki nem fogja már komolyan venni... láttunk már nem egy bocsánatkérő cikket megjelenni, legutóbb pont az ózdi eset kapcsán, ahol bevallotta az újság, hogy gyakorlatilag teljes hazugság volt amit leírtak...
gyerünk (vendég) [2015.07.30., 22:18][válaszolok] #103
Kettőskereszt meg hármos halom érdekes nem régen még a fidesz kiejteni sem merte most meg .Takács elvtársal csoki fesztet rendez mert akár hogy nézzük ez csak egy család támogatása önkormányzati pénzen magyarán az adó fizetők pénzén rendezik meg de majd Zsóti elmondja minta Kínai látogatás gyanánt mnden rendben? Akinek nem tetszik mehet a bíróságra duzogni . Feri Meg majd hooligensezik egyet sokadjára a parkolás meg,a zaj a Szerencsi emberek rovására megy de nem baj munkahely van 2020 ban lesz cukorcirok feldolgozó de ha nem akkor sem baj 2030 ban már biztos de addig is kitartás mondaná Szálasi de az egy másik tőrténet .88
errr (vendég) [2015.08.14., 18:38] válasza erre: #102[válaszolok] #105
Van persze egy eset amikor hazudott az újság és sok száz amikor nem, gondolom ez lehet a magyarázat az elmaradt bocsánatkérésekre.
Végül pedig Kiss barátjuk bizony jobbikos volt azaz elvtárs s nem is akárki. Valahogy a kezdő csapatba még egy ilyen alak is befért és még hány hasonló .. Ágnes asszony leple már ez Hádám.
Összes hozzászólás: 112 db (32 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 7 db (6%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.