Hírek
Extra kedvezménnyel várja a helyieket a Borsodi Kingdom of Hegyalja
Dátum: 2015.06.16., 15:23Megtekintve: 11902

Idén újjászületik Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvénye. A Borsodi Kingdom of Hegyalja fesztivál szervezői a korábbiakhoz képest most sokkal szélesebb körnek biztosítanak lehetőséget a régióban, hogy egyedi kedvezménnyel vásárolhassák meg bérletüket vagy napijegyüket a "Mi fesztiválunk" akció keretében - írják a fesztivál szervezői a Szerencsi Válasznak küldött sajtóanyagban. A Szerencsen és környékén élők lakcímkártyájuk felmutatásával jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá a belépőkhöz, alább a részletek.
Az akcióban összesen 43 Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település lakói érintettek, akik így jóval olcsóbban, 3.990 Ft-os áron vásárolhatják meg napijegyüket a fesztivál végéig, valamint 13.990 Ft-os áron juthatnak hozzá a bérletükhöz június 30-ig. Az igénybevétel feltétele, hogy az akcióban résztvevő településre szóló lakcímkártyával rendelkezzen a vásárló.

Jegyvásárlási lehetőség helyszíne: Tourinform iroda, 3910 Tokaj, Serház u. 1.

Kedvezményezett települések:

Tokaj, Tarcal, Mád, Tállya, Bodrogkisfalud, Szegi, Szegilong, Olaszliszka, Rátka, Mezőzombor, Szerencs, Bekecs, Prügy, Taktabáj, Csobaj, Tiszaladány, Tiszatardos, Golop, Monok, Legyesbénye, Taktakenéz, Györgytarló, Tiszakarád, Tolcsva, Vámosújfalu, Sárospatak, Sárazsadány, Bordrogolaszi, Erdőbénye, Rakamaz, Tiszanagyfalu, Tiszaeszlár, Tiszalök, Tiszadob, Tiszadada, Tímár, Szabolcs, Balsa, Gávavencsellő, Tiszabercel, Paszab, Buj, Ibrány, Nagyhalász

(Bekecs község utólag, dr. Bodnár László polgármester úr közbenjárására került a listára, ezért korábbi híradásokban még nem biztos, hogy szerepel!)

Borsodi Kingdom of Hegyalja
Tokaj-Rakamaz, 2015. július 15-19.
http://kingdomofhegyalja.hu/
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Kedvezmény ? (vendég) [2015.07.01., 19:26][válaszolok] #1
Elég egy jó pólót felvenni és a traumatológiára beutalója van az embernek
http://www.boon.hu/jobbikos-polo-miatt-vertek-meg-egy-egyetemistat-miskolcon/286 ... De rend van vallási,nézeti szabadság a közben is ?
Összes hozzászólás: 1 db (1 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.