Hírek
Gettómilliomosok: roma etnikai tömböket alakít ki a CSOK
Dátum: 2018.12.14., 23:57Megtekintve: 7042

A Válasz megtalálta a kapcsolatot a borsodi falvak ingatlanpiaci robbanása és a házasságkötések számának meredek emelkedése között. Adatokkal bizonyítjuk, hogy miközben a kormány a gyerekesek lakáskörülményein igyekszik javítani, járulékos következményként roma etnikai tömböket hoz létre országszerte - írja a Heti Válasz nyomdokain újonnan indított független, jobboldali konzervatív online napilap cikke.
Megkérlek benneteket, az első hitvesi csókkal tiszteljetek meg minket - mondja Mészárosné Rózsa Edit anyakönyvvezető, a pár pedig olyan elfogódottan csókolja meg egymást, mintha három gyermekük szűzen fogant volna. Tiszaburán vagyunk, Jász-Nagykun-Szolnok megyének azon a részén, ahol az utóbbi években sorozatban rendezték a kézfogókat. Nem is akármilyeneket: furcsa keverékeit az ünnepélyességnek és a hétköznapiságnak.

Puzsoma Gyula és Pozák Andrea esküvőjét nem hétvégén tartják, mert akkor fizetni kellene a házasságkötő teremért. Elmarad a szertartás elmaradhatatlan mondata is, a "húzzátok fel egymás ujjára a gyűrűt" - nincs ugyanis gyűrű.. Az anyakönyvvezető megszokta már ezt is. Külön koreográfiával helyettesíti: a pár egymással szembefordulva esküszik hűséget egymásnak. Nem mondhatjuk, hogy a szeretteik előtt, mert a tanúkon kívül csak mi vagyunk a teremben.

"Az élet egy angolkeringő, mit eltáncolsz a sírig, a sorsod csak attól függ, kivel táncolod végig" - ennél kevéssé ide illő idézetet el sem lehetne képzelni a közmunkás férfi és hitvese számára. Azt már inkább magukénak érzik, amikor az anyakönyvvezető "sorsküszöböt" említ. Igazi küszöböt lépnek át rövidesen, a magyar állam ugyanis gáláns nászajándékról gondoskodott számukra: 2,2 millió forinttal jutalmazza egybekelésüket. Ennyi családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) jár a háromgyermekeseknek használt lakás vásárlására, amiből a környéken saját házat vehetnek egy fillér hozzátétele nélkül. Már ki is nézték maguknak.

Pezsgő, koccintás, de nincs idő hosszú gratulációra, csúcsra jár az anyakönyvi hivatal. 2010 és 2016 között 46 százalékkal nőtt országosan a házasságkötések száma, 28 járásban pedig megduplázódott. Már be is lépett a terembe az új pár, Rácz Barbara Alexandra és Fehér Zoltán. Megadják a módját, az ara csipkeruhában mondja ki az igent, a vőlegény is öltönyben feszít, élvezik a pillanatot. Öt éve élnek már együtt, azt mondják, nem a pénzért házasodnak, de a barátaik igen, ők meg kedvet kaptak a CSOK-os esküvők sorától.

A cikk érdemi része a Válasz oldalán folytatódik...
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Várható (vendég) [2018.12.16., 14:24][válaszolok] #1
volt hogy,adott etnikum rá harap a támogatásra de ez sem örök egyenlöre nekik áll a zászló . Volt ilyen már Szerencsen lásd szocpol csalás.
volt benne főépítész,otp tisztviselő meg,meg .
onlinepont
1-nek (vendég) [2018.12.18., 20:11] válasza erre: #1[válaszolok] #2
Attól, hogy úgy gondolják, csak arról tudunk, aki mindőjük helyett hosszú évekig el volt zárva, attól még a fél város, ha nem az egész tudja, kik kussoltak egyik napról a másikra nyugdíjba. Tehát így sétálgassanak végig az útcán, ezzel a tudattal górják magukra a templomba a keresztet. :D
Ugyan (vendég) [2018.12.19., 18:45][válaszolok] #3
már ezeknek minden elfér arcukon.
Hiszen Ők büntethetlenek .
Lásd a bíróság átkerül fidesz irányítás alá magyarán A kormány dönti el, ki bíráskodhat a kényes ügyekben.
https://index.hu/belfold/2018/12/12/megszavazta_a_parlament_a_kozigazgatasi_biro ...
Népképviselet magas foka. (vendég) [2018.12.20., 20:59][válaszolok] #4
HVG -cikk után ,hogy állnak ki az emberek elé? Felháborító.

Akik közül sokan ,még fűteni tudnak rendesen,és nincs pénzük, az ünnepekre készülni.
Emlékszem mikor ide került......
Kézen fogva mosolyogva közlik majd az emberekkel ,hogy ez nekik jár,és mindenért keményen megdolgoznak,és minden törvényes.Aki nem ért egyet az pedig provokátor. Ki is mondta ezt? Sicc.
Mindent a városért csinált, és a jövőben is ezt teszi,hiszen ez az "Ö városa"
Azt hiszem a" tisztelt" szót a jövőben ,velük kapcsolatban elhagyhatjuk.
Híres ,hírhedt város lettünk.
4-nek (vendég) [2018.12.21., 09:47] válasza erre: #4[válaszolok] #5
Kf "?r " (vendég) [2018.12.21., 17:31][válaszolok] #6
Látták ezt a joviális urat ? Hát ez egy arany ember ! Meg kell a szívnek szakadni enyi j?ság hallatán ! A kedves arája pedig maga a megtestesült tündér !
erről van (vendég) [2018.12.21., 17:48][válaszolok] #7
szó .
énteken a bíróság elutasította az ügyészség előzetes letartóztatásra vonatkozó indítványát, és Ódor védelmének érvelésével egyetértve elégnek találta, ha bűnügyi felügyelet alá kerül - ami gyakorlatilag a korábbi házi őrizetnek megfelelő intézkedés. Az értesülést Ódor ügyvédje, Papp Gábor megerősítette, hozzátéve, hogy védence ?tagadja a terhére rótt cselekmény elkövetését?. A döntés nem jogerős, mert az ügyészség megfellebbezte, de ez nem befolyásolja, hogy a bilincsben elvitt egykori képviselő hazamehetett. A korábbi hivatalos tájékoztatás szerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján indult ügyben az ügyészség ? a Készenléti Rendőrség és a Borsod megyei rendőrség bevonásával ? tetten érte a vesztegetési pénzt átvevő egyik gyanúsítottat, majd az elkövetők lakóhelyén és munkahelyén lefoglalták a ?korrupciós pénzt? is. A Miniszterelnökség pedig azt közölte az MTI-vel: Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár utasította a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Kormányhivatal vezetőjét, hogy az Encsi Járási Hivatal hivatalvezetőjét azonnali hatállyal függessze fel az állásából. (HVG nyomán)
Forrás: https://kuruc.info/r/2/193245/
Ehhez már a cigányság éltetése már smafu.
Valahogy (vendég) [2018.12.21., 18:41][válaszolok] #8
a cigányság(roma) nem érzi magát érintetnek a 400 -óra túlórával szemben.
Nem látni cigány(roma) tüntetőket ?
Bezzeg ha a segélyt rogyasztanák meg egy cseppet . Na akkor magyar nem lenne ott .
Hajrá viki .
Alamuszi macska,nagyot.. (vendég) [2018.12.21., 20:40][válaszolok] #9
HVG cikk után már nem csodálkozunk ,hogy a város problémáira már nem volt ideje.

Ennyi cégben ,bizottságban ,mutyiban benne lenni ,sok idő kell.

Nyakán ül a polgármesternek, és ,sértő ,ahogy a város dolgaiba ,még most is közvetlenül beleszól.!!! Az" én városom" mondja. Nagy csalódás,és valószínűleg ,még ez nem minden.

Nem tudni ,hogy ebből a sok pénzéből ,adakozott -e ,a szegények részére? Nem a közösből,és mosolyogva ,öntelten átadni ! Bár ha megtörtént volna ,a házi fotós villany szerelő,már több száz fotót posztolt volna,

Jókívánságokból nem lehet befűteni ,sárga csekket fizetni ,és jóllakni.
Szomorú ahogy félreismertük. Jovális úr ,és tündér neje,írja valaki -hát sajnos nem!!!

De azért neki is , de főképp mindenkinek másnak ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
Hádám [2018.12.23., 09:29] válasza erre: #9[válaszolok] #10
Na közben pár információt sikerült kideríteni, igyekszem összesíteni a számokat és összefogó képet adni az egészről, bár nem csodálom, hogy nem verték nagy dobra A városvezetésnek vagy legalábbis egy személynek egész biztosan beteges vonzalma lehet a debreceni vállalkozásokhoz, szépen nyeregettek a szerencsi munkákból, de még olyan szinten is, hogy XY egyéni vállalkozó, Debrecen, érték: 4,8 millió... De akad román tulajdonosú cég is (nem székely, román), amiben a társ ügyvezetőnek eddig 4 cégét számolták fel (az 5ből :D) akad még itt nettó árbevételhez viszonyított dupla összegű összmegbízás is (bár anno nekem eléggé egyértelművé tették, mit kell hozni) na de majd részletesen leírom hamarosan és még csak most jön a java az éven
valaki (vendég) [2018.12.24., 12:03][válaszolok] #11
#9 OV a titokban tartott szerencsi látogatásán mondta, hogy érti, tudja a dolgát. Tényleg tudja, hiszen most számol el KF-el, aki annak ellenére, hogy 2014-ben félreállították, nem sértődött meg, tovább szajkózta a migránsos, sorosos kormánypropagandát, majd a választási kampányban ismét bevetve a szokásos ígérgetéseket: cukorgyár, 37-es út, szigetelőanyaggyár, egyebek, simán hozta a körzetét.
#10 Ha megnézzük a 2017-ben Szerencs, Rákóczi 89-re (a Polgármesteri Hivatal címe) bejegyzett Regionális Pályázati Menedzsment Kft-ét, nem csodálkozhatunk a debreceni kötődéshez.
Kellemes ünnepeket.
Hádám [2018.12.24., 18:39] válasza erre: #11[válaszolok] #12
Ez egy jó tipp volt köszönöm! Ez a legdurvább része... tényleg oda van bejegyezve, a megdöbbentő, hogy ez egy cégtemetős sumák brigádnak tűnik a céginformáció alapján. 99%-os bizonyossággal állíthatom ezt. Az egyik ügyvezetőnek 16 cége van, ebből 10et felszámoltak, nem is értem miért nem tiltották még el a cégvezetéstől. A másiknak 24 cége van, ebből 12-t felszámoltak.... Szép kis anyag lesz...
Összes hozzászólás: 12 db (8 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.