Hírek
Mészáros Lőrinc birtokában az Andrássy Rezidencia?
Dátum: 2017.03.10., 14:02Megtekintve: 6232Értékelés: 0.70

Mészáros Lőrinc gázszerelő érdekeltségébe került Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodája, az Andrássy Rezidencia. Úgy tudjuk, a szálloda dolgozói már tényként kezelik, hogy a miniszterelnök köre vásárolta meg a szálló épületét Tarcalban. A szállodát évek óta üzemeltető Accent Hotels további szerepvállalása azonban még kérdéses. A szállodát - ami 2008-ban Andrássy Kúriaként kezdte meg a működését - 2010-ben vásárolta meg a CIB - írja az Index hírportál.
A bank az Accentet bízta meg üzemeltetéssel, ami a korábbi négy csillagból ötöt csinált, és néhány év alatt eredményessé tette a szálló működését. A CIB 2016 júliusában jelentette be, hogy több érdeklődő közül egy meg nem nevezett szakmai befektetőnek értékesíti a szállodát, miközben az üzemeltetés még idén március végéig az Accentnél marad. Az új tulaj terveiről későbbre ígért tájékoztatást. Az új tulajdonossal és az üzemeltetővel kapcsolatos kérdéseit az Index elküldte a szállodának, amint választ kapnak, közölik azt (érdemes tehát követni a hírportál kapcsolódó anyagait - a szerk.).

Mészáros Lőrinc az utóbbi időben őrületes tempóban terjeszkedik, Tokaj pedig már nem számít szűz terepnek, a szálloda mellett korábban már borászatokat is felvásárolt a gázszerelő-nagyvállalkozó a környéken.

A cikk az Indexen folytatódik...

Fotó: Andrássy Rezidencia Hotel Wine & Spa / Facebook
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Tovább (vendég) [2017.03.11., 05:01][válaszolok] #1
is van .

Autós tüntetést szerveztek a fóti gyermekotthon bezárása ellen




A fóti gyermekotthon megszűnése ellen tüntet csütörtökön az MSZP helyi szervezete és az SOS Gyermek Alapítvány, miután az intézmény bezárását még januárban jelentette be Czibere Károly szociális államtitkár.
Czibere akkor azt mondta, még nem tudják, mi lesz az ingatlan sorsa. A 24.hu-nak azonban azt mondta a tüntetés szervezője, ők úgy értesültek, hogy a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc veheti meg a kastélyt.
A gyermekotthon lakóit három különböző helyre osztják majd szét, a különleges ellátást 2019-től Hatvanban folytatják, a speciális ellátást pedig Zalaegerszegen és Kalocsán.

http://index.hu/belfold/2017/02/09/autos_tuntetest_szerveztek_a_foti_gyerekottho ...
errr (vendég) [2017.03.15., 14:29][válaszolok] #2
Az a kérdés elvtársak indultak -é buszok ezúttal is szokásosan spontán, persze nem ám fizetségért... A szálló az csak következmény.
Összes hozzászólás: 2 db (2 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.