Hírek
Tokajból kitiltanák a PET-palackot
Dátum: 2016.01.07., 09:47Megtekintve: 14292Értékelés: 3.50

Az önkormányzat kitiltja tokajból a PET-palackokat, azaz tilos lesz ilyesmiből bort árulni, írja az Észak-Magyarország és az Index országos hírportál. Egészen pontosan a közterületeken tiltotta be az önkormányzat a műanyag palackos bor árusítását, mert szerintük rosszat tesz az igényesség látszatának. A boltokban ezután lehet majd múanyag palckos borokat kapni.
'Ha a világban bárhol azt mondom, Tokaj, sokan felkapják a fejüket, mert ismerősen cseng a Tokaji kifejezés, amit a bornak köszönhetünk" - mondja a lapnak Posta György, Tokaj polgármestere. "Ráadásul, ha komolyan veszem Tokaj küldetését, akkor fel kell vállalnom, vállalnunk az ehhez társuló igényességet." A szabályt megszegőket először figyelmeztetik, aztán megbírságolják.

Forrás: Index
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Annak (vendég) [2016.01.07., 17:27][válaszolok] #1
idején Szerencsre is felkapták a fejüket az emberek finom bocicsoki szerencsés vagy ott laksz,de hol van az már se csoki,se cukor .
Amúgy teljesen mindegy miben árulják,ami jó az jó ami rossz az rossz egyiknek se kell cégér .De amúgy ez olyan vita,minőség mint a zacskós,vagy dobozos tej ?
De a cikk végén ott a betű a bírság ? Erre megy ki ez ?
Hádám [2016.01.08., 12:14][válaszolok] #2
http://www.origo.hu/itthon/20160104-kilencmilliardba-kerulhet-az-etyek-bicske-fe ...

Rég volt beruházás Felcsúton, most már van foci, van stadion, van kisvasút, de nehogy már ne lehessen elérni vele a pincéket, építsünk 8 milliárdért összeköttetést... a 37es meg majd megépül 30 év múlva, a szigetelőanyag gyárra meg 10 év alatt nem bírtak összekaparni 1-2 milliárdot.... ez lenne az érdekérvényesítés? Nyugodtan ki lehet mondani, hogy a jelenlegi és a volt országgyűlési képviselőnk is kb annyit tudott intézni, amit egy féllábú majom is el tudott volna.... Munkahelyteremtés? Akik ide települtek véletlenül, azok is mind pályázati pénzen, magán tulajdonban, jelentős állami beruházás az elmúlt 20 évben szinte nem is volt Szerencsen.....
Hádámhoz (vendég) [2016.01.09., 17:19][válaszolok] #3
Igaz ami igaz! soha nem volt ilyen fideszes hatalom. most azt csinálhatnak amit akarnak. De úgy látszik Szerencsen munkahelyet nem akarnak. Pedig Ferink ígért fűt-fát.
Hádám [2016.01.09., 19:57][válaszolok] #4
Az a nagy "büdös" helyzet, hogy mindig jön kifogásnak, hogy ezt meg azt PRÓBÁLTÁK elérni! Nem elérni kell, ha tényleg meg akarnak valamit csinálni, megcsinálják, 5 évig 2/3-os kormányzás volt, jelenleg hajszál híján annyi, ezzel kampányoltak, hogy most mindenre lesz lehetőség, ha most nem történik jelentős változás, akkor mikor fog? Még arra se lehet fogni, hogy a helyi ellenzék bekavar a testületben.... Olyan időszakban sikerül a látványos nagy NULLÁT produkálni, amikor máshol SAJÁT KISVASÚT ÉPÜL egy Szerencstől kisebb településen, stadionnal együtt, olyan időszakban, amikor egy ember 5 év alatt veszteséges vállalkozóból annyi pénzt keres mint Szerencs város teljes évi költségvetésének a hatszorosa, amikor annyi pénzért vásárol a haveri és rokoni kör földeket, mint Szerencs városának az éves költségvetése, amikor a fiatalok "saját lábon megállunk de apa által jól jön a pár milliárdos közbeszerzés" hobbi kastélyokat vásárolnak százmilliókért.... Sajnos be kell látni, hogy a nagy "nemzeti" kormányban a mi képviselőink igen kis pontocskák a szőnyeg szélén!
3-nak (vendég) [2016.01.10., 19:41][válaszolok] #5
De legalább fa lett volna, mint az 5 ezer fő alatti falvakban! Így legalább maradt a fű. Van ahol még az sincs!Mennyi maradt a város és a térség községeinek lakosságszáma 2016. január 1-én? Tud valaki adatokat? Az elbocsátandó közszférából milyen nagyságú kvóta jut a városra és a falvakra? Hol szűnik meg a 7. és 8. évfolyam? Ennek következtében hol lesznek iskolai körzetközpontok? Kaphatunk választ? Van már annyi média és segítő is!
Hádám [2016.01.11., 09:18][válaszolok] #7
Egy kis érdekesség, ha szóba került:
http://nepesseg.com/szabolcs-szatmar-bereg/tiszavasvari

Szerencstől talán előnytelenebb helyzetben lévő település, az első olyan város, ahol immáron több mint 5 éve van jobbikos városvezetés és polgármester. Az adatok fényében érdekes, hogy ezidő alatt gyakorlatilag eltűnt a népességfogyás, 5 év alatt mindössze 8 fővel lett kevesebb a város (ez akár egy renitens család elköltözése is lehet), hasonló időszak alatt Szerencsen több száz fővel lett kevesebb 2/3ados kormánypárti támogatás mellett.
Bukovszky Róbert [2016.01.11., 13:17] válasza erre: #7[válaszolok] #8
Ádám! Én ezt úgy értelmezem, ha Te poli leszel akkor a gyógyszertárak visszamondhatják a fogamzásgátló rendeléseiket, a shopok, benzinkutak lemondhatnak az óvszer forgalmukról, 'oszt nosza gyerünk mindenki bébit 'készíteni, mert szeretett városunknak Jobbikos polija van!? Figyu lehet itt-ott be is kellesz segítened, tudod a papa idős, vagy külföldön tartózkodik pete éréskor ...... szóval gondold meg, nem kicsi a felelősség a válladon ..... /na jó esetleg, ha kinevezel engem alpolinak ...... :)/
Hádám [2016.01.11., 22:29][válaszolok] #9
Robi, szokás szerint hozod a formádat, bár már meg sem lepődöm! Megsúgom, ahhoz hogy a lakosság létszáma növekedjen az általad említett kellemesebb úton kívül számos egyéb lehetőség is van, például a beköltözés vagy az el nem költözés! A segítség témában úgy hallottam te amúgy is jártasabb vagy
Hádám [2016.01.12., 00:26][válaszolok] #10
Khmmm.... Kellene még 1-2 milliárd a szigetelőanyag gyárra....

http://hirek24.hu/hir/rtl/milliardokkal-dragabb-lehet-a-stadion
Kérdés, érdeklődés (vendég) [2016.01.12., 09:50][válaszolok] #11
http://rtl.hu/rtlklub/magyarulbaloval/segelykialtas-a-tanarikbol

Forrong a pedagógusok beszélni, írni merészelő része. Tisztelt környékbeli pedagógusok, szülők, diákok, polgármesterek, jegyzők, KLIK dolgozók, Szerencs környékén élők! Maguknak nincs véleményük? Itt minden nagyon jó, tökéletes? Mindennel meg vannak elégedve? Mondjanak már véleményt, mint a Herman gimnázium tantestülete és diákönkormányzata! Vagy már vélemény sincs???
Bukovszky Róbert [2016.01.12., 12:13] válasza erre: #11[válaszolok] #12
Miért Önnek/magának van véleménye? A bokor mögött sunyin megbújva uszítani nem túl elegáns dolog!
szemét (vendég) [2016.01.12., 12:53][válaszolok] #13
Az ismerősöm egy társasházi lakás x-dik emeletén lakik, 1100 literes konténerbe gyűjtik a szemetet, melyet arányosítanak a lakók között. Oda van bejelentve két családi cég. A papírmunkákat a könyvelőirodájuk végzi, ami szintén abban a városban található. A könyvelőcég bérel egy irodahelyiséget, tehát nem a székhelyén tevékenykednek a cégek.
A telephely egy másik vállalkozás tulajdona, s az alapterület túlnyomó részét is az a cég hasznosítja.
Ismerősöm nem írta alá a kecsegtető szemétszállítási ajánlatot, mire a napokban megkapta mindkét cégre a negyedéves 8.420,- Ft-os számlát (megjelölve benne, hogy 13 ürítés), vagyis egy évre, egy cégnek 33.680,- Ft lenne a kukadíj.

Mivel sem kukája, sem hulladéka, ezért joggal érzi magát hülyének nézve.
12nek (vendég) [2016.01.12., 13:07][válaszolok] #14
Bizony van vélemény. Csak sajnos ha az nem tetszik valakiknek , van esélye hogy egy átszervezéskor viheti a cókmókját. És hova mehet a pedagógus amikor mindenhol a KLIK a munkáltatója.Na ez a nagy büdös demokrácia.Nesze neked szólásszabadság.
12-nek (vendég) [2016.01.12., 15:37][válaszolok] #15
Tisztelt Bukovszky Úr! Ha kicsit tájékozódna pedagógus berkekben, akkor a véleménye megegyezne a 14-es írásával. Bár ezek után közel sem biztos, hogy Önnek őszintén beszélnének. Ön nem vitatkozik, nem érvel! Tájékozódjon! Megéri, bár olykor fárasztó! Az pedig, hogy az emberek tekintélyes része nem vállalja névvel a véleményét szintén nem véletlen. Ilyen korban élünk, akkor is, ha magának/önnek ez hihetetlen!
Bukovszky Róbert [2016.01.12., 15:56] válasza erre: #15[válaszolok] #16
Asszem félre értjük egymást! Tudom, nagyon is jól tudom, hogy mi zajlik ma Hazánkban az oktatásban! Viszont, ha akikeket érint nyüszítő kutyaként megbújnak a vackukban és nem mernek kiállni a véleményükkel, akkor bizony meg is érdemlik a sorsukat. Viszont amiről én írtam az Önre/Magára vonatkozik, hisz mit is tesz, név nélkül próbálja uszítani azokat akiknek esetleg tényleg lehet félnivalója, hogy álljanak ki és mondják el a sérelmeiket. Na ez nagyjából kimeríti a "vak vezet világtalant" fogalmát!
szerencsi (vendég) [2016.01.12., 19:18][válaszolok] #17
Sokan nyüszítenek , iskolában és ahogy írja T. Bukovszky úr igyekeznek megbújni, mert kell a kenyér. Ráadásul még az egyház is felügyel. De biztosan megköszönik majd a választáskor a polinak, hogy odadobták az iskolákat csak pénzbe ne kerüljön a fenntartás. Így más fontos dologra figyelhet Koncz Ferenc. pld. közeledik a polgári bál. Az udvari fényképészek szorgoskodhatnak.Na !ugye, szuper minden?
köszönet (vendég) [2016.01.12., 23:09] válasza erre: #17[válaszolok] #18
Ne legyen kétsége, a következő választáskor is úgy fogják behúzni az Xet a poli neve mellé, mint a kisangyal. Majd jön megint pár száz forintos nyugdíjemelés és rezsicsökkentés, aztán mindenki mint a megveszekedett már rá is szavaz.
Bukovszky Róbert [2016.01.13., 13:12] válasza erre: #17[válaszolok] #19
Na már megint én leszek az ügyvédje a Polinak, de akkor is megvédem, mert azt oktatás az egész országban úgy sz@r ahogy van, na erről meg legkevésbé a Szerencsi Polgármester tehet. Apropó, na mi van már a kötelező énekléssel, bevezették már? Ja és a kötelező foci oktatás ügye hogy áll?
Lehet csatlakozni: (vendég) [2016.01.13., 13:39][válaszolok] #20
www.tanitanek.com/herman (Itt lehet csatlakozni tantestületeknek, tanároknak, szülőknek, állampolgároknak! Valamint megtekinthető az eddig csatlakozott intézmények, egyéni támogatók több ezer fős listája. Többen a nevük mellett véleményeket is írtak, itt Bukovszky Úr is választ kaphat a nevüket nem vállalók okaira. Érdemes elolvasni és elgondolkodni mindenkinek, Bukovszky Úr.)
19-nek (vendég) [2016.01.13., 13:50][válaszolok] #21
Téved Uram!Ha jól tudom a poli fideszes és fideszes országgyűlési képviselő, sőt megyei alelnök is volt. Tehát ahhoz a csapathoz tartozik akik ma hatalomban vannak, hozzák a törvényeket és felelősek a jelenlegi helyzetért.Ha meg majd újra megveszik az embereket a választáskor egy zsák krumplival akkor megérdemlik a sorsukat.Majd lehet tovább nyüszíteni.
Bukovszky Róbert [2016.01.13., 17:22] válasza erre: #21[válaszolok] #22
"Ha jól tudom a poli fideszes és fideszes országgyűlési képviselő, sőt megyei alelnök is volt."Ezzel a kijelentésével nehéz lenne vitatkoznom, viszont felhívnám a figyelmét az utolsó szavacskára a beidézett szövegből; VOLT!
A mondandója második részére én meg azt mondom; Tökéletesen megérdemeljük a sorsunkat /kormányunkat/ mert VELEM, Önnel/Magával együtt semmirekellő, gyáva, nép vagyunk, ünnepeljük a régmúlt hőseit mi meg "percemberkék" lettünk! S bizony a hatalom ezzel tökéletesen tisztában van, s vissza is élnek vele jó bőven, egyre jobban tisztelem azt a 30-50 politikust akár jobbról akár balról akik még néha nap felemelik a szavukat ezért a semmirekellő népért.
22-nek (vendég) [2016.01.13., 19:50][válaszolok] #23
Csak tamáskodjon kedves Róbert. Ha így gondolkodna mindenki, mint Ön, akkor soha senki nem lenne felelős semmiért. Mert ha már éppen az éritett politikus nem a főhatalomban van, CSAK a végrehajtó hatalom részese akkor nincs felelőssége? És ki a fidesz helytartója Szerencsen?
Unalmas (vendég) [2016.01.13., 19:57][válaszolok] #24
siratni a mostanit hogy ez van miért a másik irányítása alatt mi alakult ? Max a púpos gyerek a prés alatt . Ide teljes megtisztulás minimum egy gyehenna kellene ."Percemberek" minden oldalról vannak,magyarán mind azon a láncon vannak habár januártól nem lehetnek folyamatosan rajta el kell őket engedni . Mert jön a ebegyesület és jóól megbüntet érte .
mentőállomás (vendég) [2016.01.13., 20:17][válaszolok] #25
Csak örülni lehet, hogy a mentőállomás megújult. De azokból a milliárdokból már nem jutott ,hogy az ezeréves hullámpalát,ami állítólag még rákkeltő is- a tetőn kicseréljék? Olyan gödrök vannak a mentőgarázsok előtt, hogy a kereke kitörik a mentőnek. Máshol kisvasutat építenek , ide meg csak ennyi jut.
Érdemes tanulmányozni (vendég) [2016.01.15., 11:24][válaszolok] #26
http://tanitanek.com/Herman/CsatlakozoCsoportok Érdemes tanulmányozni, böngészni, olvasni a név és intézmény melletti mondatokat és LEHET CSATLAKOZNI!!! ("Ne féljetek!"/II. János Pál/
26-nak (vendég) [2016.01.15., 12:52] válasza erre: #26[válaszolok] #27
Kedves 26-os hozzászóló! Aztán Ön csatlakozott-e? Vagy csak másnak ajánlgatja?
polgári bál (vendég) [2016.01.15., 15:36][válaszolok] #28
úgy látom idén már nincs vállalkozói pezsgős koccintás. a fő, hogy a polgári bál meg lesz tartva a holdudvarnak
Hádám [2016.01.16., 18:12][válaszolok] #29
Durva, hogy ezt így még le is merik írni... elvileg a segélyt azért törölték el és lett közmunka, mert 23500 Ft-ből nem lehet megélni, igaz 47000-ből sem.... akkor miből gondolják, hogy 28000-ből igen??

http://index.hu/belfold/2015/03/13/szegenyseg_nyugdij_nyugdijminimum_segely/
12-nek (vendég) [2016.01.16., 22:57][válaszolok] #30
www.hvg.hu/itthon/20160116_Nyomozas_a_tiltakozast_alairo_pedagogusok Na ugye, na ugye tisztelt Bokovszky úr!
Egy pedagógus (vendég) [2016.01.17., 13:29][válaszolok] #31
http://propeller.hu/itthon/3185068-visszatert-atkos-nyomoznak-tiltakozo-pedagogu ... Nocsak, nocsak! Ugyan mi erről Koncz F. véleménye? Nincs köze hozzá? Néhány évvel ezelőtt, a B.A.Z. Megyei Önkormányzat alelnöke volt és a megye oktatása is hozzá tartozott! Kik szavazták meg a parlamentben az iskolák "államosítását"? Mi erről a véleménye a volt és jelenlegi szerencsi KLIK vezetőknek! Nem kell itt válaszolni, van a városnak egy újságja, két tévéje és most már kabinetfőnöke is. A lelkes beszámolók után erről is beszélhetnének, adhatnának riportot, elmagyarázhatnánk nekünk közérthetően az összefüggéseket. Már csak azért is mert K.F. pedagógus volt, van gyakorlata, a tanárokat, tanítókat képviseli - és a demokráciát, a szólásszabadságot! Továbbá kis településről jött, ezért még érzékenyebb és megértőbb az ott élők, dolgozók, tanítók problémái iránt!? Vagy mégsem? Ennyire megváltoztathat valakit a hatalom???
Hádám [2016.01.17., 14:16][válaszolok] #32
Pont a klikk nyomoz? A legsumákabb szervezet, akikkel valaha találkoztam....
Bukovszky Róbert [2016.01.17., 20:36] válasza erre: #30[válaszolok] #33
Kérem segítsen! Hol, mikor írtam én, hogy az "aláírók" biztonságban vannak?
Különben meg ne zavarjanak, mert a Szerencsi Hírek 6-7 oldalát olvasom és értelmezem napok óta!
Látom 'hiányolnak itt, hát nekik 'örömmel újságolom, ha nem változik a helyzet, az elkövetkező időben egy kicsit még sok is lesz belőlem, persze csak akkor, ha az illetékesek addig nem likvidálnak. /nem Szerencsi történet lesz/
Nyomozás (vendég) [2016.01.18., 12:00][válaszolok] #34
érthető hogy ők nyomoznak mert akkor jól megbüntetik akit kell demokratikusan .
Mint ravasz felügyelő aki azt ajánlotta hogy a utcanév táblák cseréjénél hagyják el a kereszt nevet és minden rendben van szerinte ?
28-nak (vendég) [2016.01.18., 12:01][válaszolok] #35
Lesz pezsgős koccintás, csak a hónap végén. A szerencsi programtervben benne van. Szét kellene kicsit nézni, s nem a polgári bállal foglalkozni.
Van, akinek mindegy csak bál legyen.
35-nek (vendég) [2016.01.18., 12:55][válaszolok] #36
Ön honnan ismeri ezt a programtervet? Csak nem valami benfektes? Aztán meg miért ne foglalkozzon bárki is a fidesz bállal? Már foglalkozni is csak a fideszeseknek lehet? Akkor meg miért polgári a bál?És a fidesz bálon mit keresnek a papok? Majd mennek más bálba is?
pezsgőzés (vendég) [2016.01.18., 13:19][válaszolok] #37
Tavaly több bekecsi/bényei vállalkozó ült ott családostul, olyanok, akiknek sem a bejegyzett lakcíme, sem a vállalkozása nem szerencsi és még a hivatallal sem áll üzleti kapcsolatban, de ami a legfontosabb, hogy iparűzési adót sem ide fizet. Olyan közismert bekecsi is volt, akinek semmilyen cége vagy vállalkozása nincs, azaz valószínű feketén dolgozik. Úgy sejtem a neje számláz helyette, aki amúgy szerencsi hivatali dolgozó és egyéni vállalkozó (járulékot sem fizet így!) és a szóbeszéd szerint mindig kikaparta a gesztenyét, már az előző hatalom idején is! Eközben voltak olyan tényleg szerencsi, adófizető vállalkozók, akiket nem hívtak. Szégyellheti magát a slepp, nagyon kíváncsi vagyok az idei felhozatalra!
Hádám [2016.01.18., 13:26][válaszolok] #38
Hát én nem tudom, a www.szerencs.hu eseménynaptárában nem szerepel semmi ilyen, de ha szerepel is, az újévi köszöntést szerintem nem farsang alkalmával szokták lerendezni A 37-es hozzászólónak pedig annyit, a közmeghallgatás alkalmával a polgármester úr azt nyilatkozta, neki Legyesbénye, Bekecs és Szerencs "egy település" mindegy honnan jönnek vállalkozók.
Miért (vendég) [2016.01.18., 13:55][válaszolok] #39
Takács elvtárs szlovák bejelentései jaj de jog tiszták ?
De magyar bon-bon ?
Elkezdödöt (vendég) [2016.01.18., 18:59][válaszolok] #40
Fidelitasz (vendég) [2016.01.18., 19:02][válaszolok] #41
nagyon mellé nyúlt,de hát babérokra törnek ez az érdekes mikor a provokátor figyelők meg buknak .
https://kuruc.info/r/1/153948/
Kérdés: (vendég) [2016.01.18., 22:08][válaszolok] #42
Vannak jó elvtársak és vannak rossz elvtársak? Ki a jó és ki a rossz elvtárs?
Róbertnek (vendég) [2016.01.19., 07:09][válaszolok] #43
Nagyon várom a nem szerencsi történeteket, pláne haazok ondiak és taktaharkányiak lesznek.Vagy egyszerre a kettő.
Bukovszky Róbert [2016.01.19., 08:43][válaszolok] #44
A forrás lényegtelen az idézet tartalma a lényeg;
"Egyre többen csatlakoznak a miskolci Herman Ottó Gimnázium tantestületének tiltakozó akciójához a közoktatás állapota miatt. Egyikük, egy volt középiskolai és egyetemi oktató véleménye szerint ideje megállítani a kormányzati ámokfutást:
"A butának, tudatlannak nevelt, valódi gondolkodásban, véleményalkotásban képzetlen ember a legbefolyásolhatóbb. Pár lózunggal rávehető olyan eszmék támogatására, olyan működések legitimálására, amin az ember és a világ működésével tisztában levő elme átlátna, ellene fellépne. A befolyásolható nemzedékek kitermelésének legjobb módja az oktatás szisztematikus tönkretétele. Ennek egyik frontja az oktatás tartalmának központosítása és ezzel együtt lezüllesztése, értelmetlenné tétele, a másik frontja az ez ellen fellépni, tenni képes pedagógusok elbizonytalanítása, egzisztenciális megfélemlítése, elszigetelése, elűzése. Természetesen bábokkal és bólogatójánosokkal megtámogatva minden döntési pozícióban. És végső soron a pozitív pedagógusgeneráció újratermelődésének megakadályozása. Az állampolgárokat, akik ez ellen összezárhatnának, a pedagógusok ellen kell fordítani, de legalábbis passzivitásra kell bírni. Ennek legjobb módja szellemiről anyagi síkra terelni a közvéleményt. Anyagi megbecsülés ígéretét fennen hangoztatva bérfeszültséget szítva szembeállítani az elszigetelni kívánt réteget a többiekkel. A folyamat természetes következménye, hogy idővel a pedagógusréteg maga is elsekélyesedik (és ezt a legnehezebb megfordítani), ami szintén felhasználható más fronton a szembeállítás alátámasztására.
A folyamat sajnos nagyon rég kezdődött. A rendszerváltás után egyetlen kormány sem működött igazán a fentiekkel ellentétes irányban. Az oktatás mindig is egy szükséges rossz volt, ahol lehet "racionalizálni", mert az érintettek kényszerpályán mozognak.
A jelenlegi kormányzat viszont nyílt harcot vív a világ kihívásai ellen valóban felvértezett generációk felnövése ellen.
Nem tudom, mi a rosszabb, ha ezt belátásképtelenségből, mérhetetlen tudatlanságból és kivagyiságból teszi, vagy pedig szándékoltan sietteti a folyamatot a végkifejlete felé. Ideje megállítani ezt az ámokfutást, az ország valódi jövője érdekében."
Bukovszky Róbert [2016.01.19., 09:31] válasza erre: #43[válaszolok] #45
Remélem nem kerül rá sor, de ha igen akkor nem sok romantika lesz benne, se nem Szerencs, se nem Ond, de nem is Harkány, lesz a "csatatér" az viszont igaz, hogy nem kell majd messze menni. Önmagam felé akarok bizonyítani, vagy hősként elveszek vagy, még is csak van még egy pici igazság és jog hazánkban. A közeljövőben nem szeretnék erről írni, remélhetőleg soha nem kerül nyilvánosságra, vagy akarva akaratlanul mindenki fogja ismerni a történteket a környékünkön. Azt még elárulom, hatalmas fába kellesz vágnom a fokoskámat.
Hádám [2016.01.19., 13:59][válaszolok] #46
Napi hírek!

youtube thumbnail
46- nak (vendég) [2016.01.19., 19:52][válaszolok] #47
Csupán egy költői kérdést teszek fel : van még aki hisz ezeknek ?
47-nek (vendég) [2016.01.20., 11:41][válaszolok] #48
Szűk 2/3 (kétharmad)!? Vagy nem?
Bukovszky Róbert [2016.01.20., 19:54][válaszolok] #49
Áááááááá ezt most kaptam, nem tehetem meg, hogy ne osszam meg Önökkel/Magukkal;youtube thumbnail
49-nek (vendég) [2016.01.21., 09:06][válaszolok] #50
Na ezek után nem csoda, ha a mostani polgári bálra már nem Kiss Ádámot hívták , mint régebben ,szórakoztatni az úri közönséget.
Látszik már ő is kiábrándult a fideszből.
Kiss Ádám bevezetője (49,50-nek és másoknak is) (vendég) [2016.01.21., 10:03][válaszolok] #51
"Évösszegző kiss politikai versikém, gondolatcsokrom, rímekbe szedett kritikám. A legendás Szilveszteri Rádiókabaré felvételén hangzott el, 2015. decemberében, viszont adásba már nem került! Vajon miért? Mindegy! (orbánom is én) Nem úgy mint itt. Nálam mehet, megengedem, belefér, szólásszabadság van! Éljen én!" (Kiss Ádám bevezetője a videó előtt, a faceb.-oldalán.)
Hádám [2016.01.21., 10:48][válaszolok] #52
Azért kíváncsi lennék azok a fidesz képviselők, akikben van még a becsület szikrájából egy darabnyi is, azok ilyenkor hogy alszanak....
http://hvg.hu/gazdasag/20160121_Tobb_szaz_hektar_allami_foldhoz_jutott_Sz
Bukovszky Róbert [2016.01.21., 12:33] válasza erre: #52[válaszolok] #53
Te Ádám! Létezik szerinted a mostani garnitúrában köztük olyan? Az előző ciklusban még volt is néhány, de ők már ilyen, olyan okokból nem képviselők.
garnitura (vendég) [2016.01.21., 12:54][válaszolok] #54
Miért az előző garnitúrában melyik fideszes szavazott ki? Akkor hol, kinél van, vagy volt becsület szikrája.Bocsánat: Kivétel Ángyán József.
Hádám [2016.01.21., 13:32][válaszolok] #55
Sajnos erős kétségeim vannak Én is azt látom, hogy akit zavart ez a dolog, az vagy kilépett vagy kirúgták vagy nem is lett képviselő. Megvettem a mostani hvg-t, amiben a földvásárlások vannak... azért nagyon durva, hogy egy bukott gázszerelő az ország legnagyobb földvásárlója, majd 2000 hektár földet vettek... de borsodban is ismerős nevek viszik a prímet, több száz hektár földdel.
Bukovszky Róbert [2016.01.21., 14:45][válaszolok] #56
Imádom a "Kétfarkú Kutyapártot!"

"LEVÉLVÁLTÁS
Az alábbi levelet írtuk Kovács Gergelynek, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökének. (Ahogy valamennyi demokratikus párt elnökének is.)

?Tisztelt Kovács Gergely!
Kedves Elnök Úr!

Örömmel tájékoztatom, hogy pártunk elnöksége úgy döntött, hogy a kormánynak az Alaptörvény tervezett hatodik módosításában foglalt elképzelései ellen felemeljük szavunkat és kérjük a magyar társadalmat, hogy csatlakozzon tiltakozó felhívásunkhoz. 2016. január 24-én, vasárnap délután 3 órakor nagygyűlést tartunk az Országház előtt, a Kossuth téren.

A tüntetésre várunk minden magát demokratikusnak valló pártot, így az Önök pártját is. Kérjük, hogy zászlóikkal, jelképeikkel megjelenve fejezzék ki azt, hogy a tiltakozás a társadalom lehető legszélesebb körének alapvető érdeke. Hasonlóképpen hívunk minden, a demokráciát szívügyének tekintő és azért nyilvánosan küzdeni hajlandó civil szervezetet és magánszemélyt, aki fel kívánja emelni szavát a most már nem is annyira lopakodó diktatúra ellen.

Tisztelettel kérem, hogy támogassa rendezvényünket és bátorítsa tagjaikat, támogatóikat, hogy minél nagyobb számban jelenjenek meg! Ez mindannyiunk közös érdeke.

Üdvözlettel:
Bokros Lajos?

Kovács Gergely e-mail címéről az alábbi (címzett és aláírás nélküli) válasz érkezett:

?Nem lehetne valami zárt helyen inkább? Iszonyatosan hideg van mostanában.? "
Hádám [2016.01.21., 15:08][válaszolok] #57
Bokros Lajos..... hagyjuk már... neki is mindig akkor jut eszébe tüntetni, amikor várhatóan lennének is emberek a tüntetésen (pl internet ügyben)
Bukovszky Róbert [2016.01.21., 15:16] válasza erre: #57[válaszolok] #58
Sajnálom, ha Neked ebből ennyi jött át! Néha próbálj egy picit lazább lenni!
Bukovszky Róbert [2016.01.21., 15:18] válasza erre: #55[válaszolok] #59
Tessék itt egy kivétel, egy talpig becsületes ember, aki mint tudjuk kiváló költő is!
http://hirhatar.com/nem-vicc-l-simon-felesege-fizet-ferje-neveert/
Összes hozzászólás: 60 db (23 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 1 db (2%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.