Hírek
Szerencs: Vállalják a megyei I. osztályt - erősítenek is
Dátum: 2015.06.14., 13:39Megtekintve: 3738

Tóth: Utánpótlás csapataink vannak, pályánk elfogadható, öltözőnk egyenesen csodálatos, anyagi helyzetünk rendezett, és bízunk a további támogatásban. Az aranyérem sorsa és a vele járó megyei I. osztályú tagság csak az utolsó fordulóban dőlt el. A párharc kétesélyes volt, a Szerencs és a Tokaj vívott egymással ádáz harcot, végül előbbi lett a befutó - írja a bazfoci.hu portál.
– Nagyon izgalmas pontvadászaton vagyunk túl – kezdte Tóth István, a Szerencs Városi Sportegyesület felnőtt labdarúgócsapatának vezetőedzője. – A bajnoki cím "elosztása" a hajrára maradt, ez pedig meghozta a nézők kedvét. Főleg a tavaszi idényben sokan jártak meccseinkre, nálunk kétszáztól soha nem voltak kevesebben, de akadtak egészen kiemelkedő látogatottságú összecsapások is. Az utolsó előtti fordulóban rendezett Tokaj – Szerencs rangadón megközelítőleg ezren állták körül a Tisza-parton lévő, nagyszerű környezetben található pályát, a Szerencs – Abaújszántó mérkőzésen pedig ötszázan szorongtak. Mi a küzdelemsorozat megnyerését tűztük a fiúk elé, akik megfeleltek ennek az igénynek. Itt jegyzem meg, hogy csapatunk öt év alatt két bajnoki címmel örvendeztetett meg minket: megyei III-as aranyérmünk 2011-ben született, most pedig összehoztuk a megyei II-es aranyat is.

Folytatás a bazfoci.hu oldalon...

Kép: Facebook
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás.

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.