Hírek
Szerencsi fiatal vállalkozó az 50 magyar példakép között
Dátum: 2015.01.15., 15:18Megtekintve: 12361Értékelés: 5.00

Szerencsről is lehet – ezt bizonyítja Kun Szabolcs, szerencsi vállalkozó példája. A Szerencsen bejegyzett és indított Minerva-Soft Kft. alapítója beválasztásra került Magyarország 50 példaképe közé. A 2014-es év 50 példaképét a Példakép Alapítvány kuratóriuma és elismert szakemberekből és üzletemberekből álló zsűrije választotta meg. A zsűri tagja volt többek között Papp István, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezetője, Galambos Márton, a Forbes Magyarország főszerkesztője, Cserpes István a Cserpes Sajtműhely alapítója, illetve Korányi László az Innovációs hivatal elnökhelyettese.
A Példakép díj célja, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. Nem csak azért, hogy büszkék lehessünk tehetségeinkre és az általuk elért eredményekre, hanem azért is, hogy a pályakezdő fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt. Inspiráló példájával és a díj célkitűzésének fényében került Kun Szabolcs beválasztásra Magyarország 50 példaképe közé.

Szabolcs 32 évesen két sikeres informatikai cég építésével is foglalkozik. Szerencsen bejegyzett cége a Minerva-Soft internet alapú telefonrendszerek fejlesztésével foglalkozik, illetve a mára már stockholmi központú Arenim Technologies AB. számos nemzetközi sikert tudhat magáénak.

Szabolcs egyetemi évei alatt kezdett el vállalkozni, 2014-ben cége számos díj mellett elnyerte az év fiatal vállalkozása díját és Magyarország, illetve Kelet-Európa legjobb szoftverfejlesztő csapata címet. 2014 szeptemberében az Arenim Technologies-t a CTIA a világ 40 legígéretesebb mobiltechnológiai cége közé választotta, Szabolcs pedig megkapta az Év Fiatal Vállalkozója díjat.

Az 50 példakép közül január 23-án két kategóriában is választanak: a 20 fős zsűri díja mellett egy közönségdíj is átadásra kerül. A közönségszavazás január 22-én zárul. Amennyiben Kedves Olvasóink is szeretnének hozzájárulni, hogy Szabolcs tovább öregbítse Szerencs hírnevét, az alábbi linken támogathatják: http://peldakep.blog.hu/9999/12/31/kun_szabolcs



Ha többet szeretne megtudni Szabolcs munkásságáról és eddigi eredményeiről, javasoljuk az alábbi cikkeket és oldalakat:

Szigorúan titkos!
Egy magyar cég az év legjobb startupja a régióban
Ezek 2014 legmenőbb induló vállalkozásai
Hatalmas sikert aratott a CrypTalk
Arenim Technologies
Magyar appal bújhatunk el a titkosszolgálat elől
Szeretjük a titkos mobilozást
TV2 MOKKA: Így tudod elkerülni, hogy lehallgassanak!
A közel-keleti régióban is terjeszkedik a CryptTalk
A világ 40 legjobbja közt egy magyar mobiltechnológiai startup
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
jadviga (vendég) [2015.01.15., 17:24][válaszolok] #1
Ha jó hírt hallunk, akkor nem örülünk? Szívből gratulálok!
Összes hozzászólás: 1 db (1 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.