Hírek
Rossz idők járnak a szerencsi drogosokra – most marihuánaerdőt foglalt a rendőrség Mádon
Dátum: 2014.09.20., 20:05Megtekintve: 12274

A leginkább a tokaji borairól ismert vidéken most nem legális drogra akadt a hatóság. Mád külterületén termesztett több tő a marihuána alapanyagául szolgáló kendert az a férfi, akit a rendőrök, akkor fogtak el, amikor a fővárosból tartott hazafelé. Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság M. Balázs 37 éves szerencsi férfival szemben - írja a Hír24.
A főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai a férfit 2014. szeptember 19-én pénteken nem sokkal este hat óra előtt fogták el Vattán. A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították Mád külterületén azt a magánterületet is, ahol M. Balázs 19 tő kendert ültetett és nevelt.


A rendőrség lefoglalta a már kifejlett méretes egyedeket, amelyek pontos mennyiségét és hatóanyag-tartalmát szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Forrás: Hír24



A police.hu híre:

Mád külterületén termesztett több tő a marihuána alapanyagául szolgáló kendert az a férfi, akit a rendőrök, akkor fogtak el, amikor a fővárosból tartott hazafelé. Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság M. Balázs 37 éves szerencsi férfival szemben. A főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai a férfit 2014. szeptember 19-én 17 óra 50 perckor fogták el Vattán. A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították Mád külterületén azt a magánterületet is, ahol M. Balázs 19 tő kendert ültetett és nevelt.

A rendőrség lefoglalta a már kifejlett méretes egyedeket, amelyek pontos mennyiségét és hatóanyag-tartalmát szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Forrás: police.hu (FOTÓKKAL!)
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Hál'istennek (vendég) [2014.09.22., 12:01][válaszolok] #1
Az lenne a jó, ha már mindet elfogták volna. Örültem a 3 díler elfogásának is, csak tudnám, hogy kik ők, belenéznék a szemükbe, hogy milyen szemetek.
Engem (vendég) [2014.09.24., 08:10][válaszolok] #2
még az öregem arra tanított hogy a füvet kaszálni kell nem szívni,igaz abban az időben hétfőn nem volt adás a tv-ben,és minden második szombaton kellett menni iskolába.
Juj de jó a szabadon gondolkodás .
Összes hozzászólás: 4 db (4 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 1 db (25%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.