Hírek
Ajánló: VII. Országos Csokoládéfesztivál
Dátum: 2014.08.17., 19:01Megtekintve: 2615Értékelés: 5.00

Hetedik alkalommal várja az országhatáron innen és azon túlról érkező vendégeket, kiállítókat augusztus utolsó hétvégéjén Szerencsre az Országos Csokoládé Fesztivál. Péntek estétől vasárnap délutánig változatos kulturális programok, nyereményjátékok, sportversenyek, édesség bemutatók és kóstolók, vásári forgatag, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok, csokoládé kalandpark, és még sok-sok édes meglepetés kínál felhőtlen szórakozást gyerekeknek és felnőtteknek - írja a tokaj-turizmus.hu.
A legfrissebb hírek, nyereményjátékok az esemény Facebook-oldalán követhetők, a részletes program, a fellépők listája, a jegyárak és egyéb tudnivalók a Csokoládéfesztivál hivatalos weboldalán érhetőek el.

Retro zenével aláfestett kedvcsináló videó a tavalyi évről:



A Szerencsi Hírek TV műsora:



Forrás: tokaj-turizmus.hu

Kapcsolódó:

Ajánló: VI. Országos Csokoládéfesztivál
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás.

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.