Hírek
Fényes nappal verték meg és fosztották ki az idős embert Mezőzomboron
Dátum: 2013.09.24., 17:25Megtekintve: 13390Címkék: cigánybűnözés

A Szerencsi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. szeptember 13-án délután fél négykor a mezőzombori vasútállomás melletti területen egy 76 éves férfit leütöttek, majd az eszméletét vesztett sértettet a közeli bokros részre húzva kirabolták. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett - áll a rendőrségi beszámolóban.
A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a nyomozók az elkövetéstől számított két órán belül azonosították, elfogták, majd bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Zoltán 26 éves helyi lakost. A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az illetékes ügyészségen előterjesztéssel él a bűnügyi őrizetben lévő terhelt előzetes letartóztatásának indítványozása érdekében.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, szerencs.hu
Kép: vasutallomasok.hu (illusztráció). Cím tőlünk.

Kapcsolódó színes hírek:

Mezőzombori uzsorásfamíliát juttattak hűvösre a szerencsi rendőrök
Kővel dobáltak rendőröket Mezőzomboron a cigányok
Előzetesben a vasvillás mezőzombori rabló
Félelmükben önszerveződtek Mezőzomboron
Félmillió forint a mezőzombori gyilkosság nyomravezetőjének
Frissítve: Gyilkosság Mezőzomboron
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
errr (vendég) [2013.09.26., 20:21][válaszolok] #1
Szép világ.
Nomost egy ilyen valaki véleményem szerint azonnal elvsztette az emberi fajhoz való tartozását, hiszen ember ilyet nem csinál. Innentől nincs jogvédelem. ... amennyiben nem derül ki az, hogy jogkövető magatartás esetén is erre kényszerült volna..
Na itt lenne a bibi. Tehát hibás a Magyar Állam is és döntően, mert a leszakadókra mit sem gondolva értékesítette sokszor semmi fejébe, vagyis hagyta hogy szétlopják az ország vagyonát.
Börtönbe a felelősökkel!
két hét (vendég) [2013.09.27., 14:28][válaszolok] #2
youtube thumbnail
Valóban változott. Negativ irányban. Lehet keresni a grafikonokat, számokat. Elkésett, ideiglenes amit most csinálnak. Abban sem vagyok biztos, hogy a közbiztonság miatt aggódnak. Azt azért mégis kizártnak tartom, hogy a trafikok megcsappant forgalmának, és a sok milliárdos adóbevétel csökkenésnek bármi köze lenne az erősitéshez.
http://www.stop.hu/belfold/keszenleti-rendoroket-vezenyeltek-az-eszak-keleti-meg ...
Összes hozzászólás: 2 db (2 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.